Wamsler Westminster K176F/A 70 puuliesi

1 371,00  sis alv. 24%

Wamsler Westminster K176 F/A-70 puuliesi lämmittää ruoan ja veden todella nopeasti . Saatavana mustana ja valkoisena. Uunin ja tulipesän voi valita vasemmalle tai oikealle.

Puuhella toimii myös varalämmönlähteenä sähkökatkojen varalta.

 €
Ota yhteyttä
Osasto: Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

Puuliedet ovat taas nousseet suosioon, ja niitä asennetaan niin vanhoihin taloihin, uudisrakennuksiin kuin kesäasuntoihinkin. Eikä mikään ihme, sillä puuhella on varsinainen monitoimi-ihme. Lämmität sen avulla tilan, teet ruoan, keität kahvin, paistat piirakat, lämmität pesuveden, säästät sähköä ja luot vielä bonuksena tunnelmaa. Kaikki yhdellä pesällisellä puuta!

Wamsler Westminster K176 F/A-70 puuliesi lämmittää ruoan ja veden todella nopeasti . Saatavana mustana ja valkoisena. Uunin ja tulipesän voi valita vasemmalle tai oikealle.

Wamsler on Euroopan suurimpia puuliesivalmistajia, Saksalaisen yhtiön historia ylettyy 140 vuoden taakse. Tuotteet ovat tunnettuja erityisen kestävinä ja laadukkaista materiaaleista valmistettuina.

Puuhella tarvitsee myös hormin. Se voidaan liittää jo olemassa olevaan hormiin, mutta hormin puuttuessa sille voidaan asentaa uusi teräshormi. Wamsler Westminster on kevyt puuhella, joten se voidaan asentaa suoraan rossilattian päälle ilman erillisiä perustuksia. Puulieden voi liittää savupiippuun päältä, sivuilta ja takaa. Turvaetäisyydet on kuitenkin muistettava ottaa huomioon hellan sijoitusta mietittäessä.

Erittäin kestävä runko, pinta: maalattu teräslevy emalipäällysteellä: Unissa lämpömittari, uunipelti ja ritilä. Keittotaso hiekkapuhallettu ja mustaksi maalattu teräs.

Puut palavat puhtaammin toisiopaloilmansyötön ansiosta.

Lisävarusteet: Keraaminen keittolevy

Tekniset tiedot:

Mitat (LxSxK) 700 x 600 x 850 mm
Uunin koko 330 x 440 x 260 mm
Lämmitysala 91 m2
Paino 126 kg
Värivaihtoehdot Musta, valkoinen
Hyötysuhde 79,3 %
Nimellisteho 5 kW
Hormiliitos Ø 120 mm

Liitoskorkeus päällä  850 mm. Keraamisella keittolevyllä ei päältä liitäntä mahdollisuutta

Liitoskorkeus sivuilla  690 mm

Liitoskorkeus takana  432 mm

Suojaetäisyys Takana 150 mm, sivulta tulipesän puoli 300 mm, sivulta uunin puoli 200 mm

Saatat myös pitää...