Tulikivi TU/KTU 1320/S

Tulikivi TU 1320/S on moderni vuolukivitakka, joka vie vain vähän tilaa huoneessa.

HUOM! Tulikiven takkojen hinnat sisältävät asennuksen.

Kuvaus

Tyylikäs ja tehokas vuolukivitakka istuu niin kotiin, mökille kuin loma-asuntoonkin. Vuolukivi on uniikki luonnonmateriaali, joka täyttää kaikki tulisijan rakennusaineen tärkeimmät vaatimukset. Vuolukivellä on erinomainen lämmönvaraavuus ja lämmönjohtavuus. Tämä yhdistettynä korkeaan ominaispainoon, tekee vuolukivestä ainutlaatuisen
 tulisijamateriaalin.

Lämmittämiseen tarvitaan vain vähän puuta, joka palaa Tulikivi-takassa puhtaasti jättämättä jälkeensä juurikaan muuta kuin puun normaalia tuhkaa. Takkamme alittavatkin maailman tiukimmat päästönormit. Takka varaa lämmön tehokkaasti ja luovuttaa sitä hitaasti miellyttävänä ololämpönä. Hormin ja takan pinnan lämpötilat pysyvät alhaisina, joten käyttö on turvallista.

Kaikki Tulikiven takat rakennetaan ensiluokkaisista raaka-aineista ja pieniinkin yksityiskohtiin on kiinnitetty huomiota sekä käyttöä että kauneutta silmällä pitäen. Luukut ovat tiiviitä ja toimivia. Takkojen huolto ja puhtaanapito on helppoa. Pinnoittein voit joskus vaikka uudistaa takkasi ulkomuodon ja nauttia tulen loimusta jälleen vuodesta toiseen.

Tekniset tiedot:

Mitat (LxSxK) 780 x 570 x 1620 mm
Lämmitysala 20-50 m²
Suurin halkojen pituus 33 cm
Paino 1310 kg
Värivaihtoehdot Vuolukivi
Teho 25,5-30 kWh
Hyötysuhde 81 %
Nimellisteho 25,5 kWh
Hormiliitos päältä tai takaa
Savukanavaliitäntä Ø 150 mm
Energialuokka A
Suojaetäisyys 100 mm

Peltinen tai kirkkaaksi karkaistusta lasista valmistettu eduslaatta suojaa lattiaa ja viimeistelee kokonaisuuden.

Palamisilmaliitäntä. Hyvä ilmankierto takaa tehokkaan palamisen. Viileää huoneilmaa imetään alakautta – punaiset nuolet – takkaan, jossa se lämpiää ja nousee ylöspäin. Jo muutaman minuutin kuluttua lämmintä ilmaa alkaa virrata huoneeseen.

Takan etupuolella olevalla säätimellä säädetään palamisilman – siniset nuolet – määrää ja siten tulen voimakkuutta. Palamisilma kuumenee erittäin korkeaan lämpötilaan.

Takan takaosassa on lisäkanavajärjestelmä esilämmitettyä palamisilmaa varten – vihreät nuolet. Järjestelmän nimi on Clean Burning ja se aktivoituu, kun etupuolella olevaa paloilmasäädintä käytetään. Takka polttaa puut tehokkaasti ja pitkään varmistaen erittäin alhaiset savukaasujen hiukkaspitoisuudet.