Ale!

Tulikivi TU 2200/92

6 410,00  sis alv. 24%

Etsitkö luotettavaa lämmitysratkaisua talon lämmitykseen? Kysessä on moderni vuolukivinen takkauuni, jonka linjoissa on arjen kauneutta ja yksinkertaisuutta. Tämä selkeälinjainen takkauuni on tehokas lämmönlähde. Patentoitu Pyörrepesä pudottaa päästöt minimiin, ja tehokas palaminen vähentää tarvitun puun määrää. Takan luvataan lämmittävän 40-100 m² ala, ja se on myös omiaan lisäämään kotoisuutta.

  • Takkatyyppi – Varaava takka
  • Toimintaperiaate – Varaava
  • Suomalaista laatua
  • Mitat – 1020 x 600 x 1590 mm
  • Lämmitysala: 40-100 m²
 €
Ota yhteyttä

Kuvaus

Tehokasta lämmitystä Tulikivi-Takalla

Tulikivi TU 2200/92 on tasokas lämmönlähde, joka yhdistää suomalaisen laadun ja skandinaavisen designin. Takan toimintaperiaate on Varaava ja sen energialuokka on A+. Varaava takka lämmittää varmuudella 40-100 m², joten se on varma lämmitysratkaisu esimerkiksi omakotitaloon tai huvilaan. Suurin takkaan mahtuvan polttopuun pituus on kätevästi 33 cm.

Lämmitysratkaisu sisustusnäkökulmaa unohtamatta

Ulkonäöltään tämä on upea luonnon vuolukivinen. Eläväpintainen, harmaa kivi on helposti yhdistettävissä muihin väreihin ja sisustusmateriaaleihin, joten takka istuu monenlaiseen sisustukseen. Tulikivi TU 2200/92 on mahdollista räätälöidä sinulle sopivaksi eri vaihtoehdoista. Siihen on valittavissa -. Tulikiven Varaava takka ei pelkästään lämmitä, vaan tuo myös ulkonäölliset puolensa edukseen. Ulkonäöltään tämä on upea luonnon vuolukivinen. Eläväpintainen, harmaa kivi on helposti yhdistettävissä muihin väreihin ja sisustusmateriaaleihin, joten takka istuu monenlaiseen sisustukseen. Tulikivi TU 2200/92 on mahdollista räätälöidä sinulle sopivaksi eri vaihtoehdoista. Tulikiven Varaava takka ei pelkästään lämmitä, vaan tuo myös ulkonäölliset puolensa edukseen.

Luotettava laatu ja hyvät ominaisuudet

Tulikivi TU 2200/92 -Takalle maininnanarvoista on erittäin hyvä hyötysuhde, joka säästää puuta. edustaa suomalaista laatua. Kaikki Tulikiven takat rakennetaan ensiluokkaisista raaka-aineista ja pieniinkin yksityiskohtiin on kiinnitetty huomiota sekä käyttöä että kauneutta silmällä pitäen. Luukut ovat tiiviitä ja toimivia. Takkojemme huolto ja puhtaanapito on helppoa. Pinnoittein voit joskus vaikka uudistaa takkasi ulkomuodon ja nauttia tulen loimusta jälleen vuodesta toiseen.

Nettitakasta täydellinen varaava takka jokaisen lämmitystarpeeseen

Tämä tulisija on asennettavissa helposti monenlaisiin ympäristöihin. Mallissa hormiliitos päältä ja takaa. Takan mitat ovat 1020 x 600 x 1590 mm ja sen paino on 1730 kg. Takka ei ole vain lämmönlähde, vaan se on myös kodin sydän, joka luo tunnelmaa ja kokoaa perheen yhteen. Tulisija on merkittävä osa viihtyisää asumista, ja Nettitakan verkkokaupasta löydät juuri oikeanlaisen takan sinun tarpeeseesi.

Ominaisuudet

  • Laadukkaat valurautaluukut ovat kestäviä ja helppokäyttöisiä.
  • Hybriditakka, johon sopii Tulikiven P10-pellettipaketti.
  • Pitkä lämmönluovutusaika.
  • Erittäin hyvä hyötysuhde säästää puuta.
  • Alhaiset pöly- ja hiilimonoksidipäästöt, jotka alittavat maailman tiukimmat päästönormit.

Tekniset tiedot:

Mitat (LxSxK) 1020 x 600 x 1590 mm
Lämmitysala 40-100 m²
Suurin halkojen pituus 33 cm
Paino 1730 kg
Värivaihtoehdot Vuolukivi, Grafia, Nobile
Hyötysuhde 87 %
Nimellisteho 48,5 kWh
Hormiliitos päältä ja takaa
Savukanavaliitäntä Ø 175 mm
Energialuokka A+
Suojaetäisyys 100 mm taakse, sivuille 200 mm

Peltinen tai kirkkaaksi karkaistusta lasista valmistettu eduslaatta suojaa lattiaa ja viimeistelee kokonaisuuden.

Palamisilmaliitäntä. Hyvä ilmankierto takaa tehokkaan palamisen. Viileää huoneilmaa imetään alakautta – punaiset nuolet – takkaan, jossa se lämpiää ja nousee ylöspäin. Jo muutaman minuutin kuluttua lämmintä ilmaa alkaa virrata huoneeseen.

Takan etupuolella olevalla säätimellä säädetään palamisilman – siniset nuolet – määrää ja siten tulen voimakkuutta. Palamisilma kuumenee erittäin korkeaan lämpötilaan.

Takan takaosassa on lisäkanavajärjestelmä esilämmitettyä palamisilmaa varten – vihreät nuolet. Järjestelmän nimi on Clean Burning ja se aktivoituu, kun etupuolella olevaa paloilmasäädintä käytetään. Takka polttaa puut tehokkaasti ja pitkään varmistaen erittäin alhaiset savukaasujen hiukkaspitoisuudet.