Ale!

Tulikivi Sähkökiuas Tuisku S3 9,0 kW Grafia

2 280,00  sis alv. 24%

Tuisku on teräväpiirteinen sähkökiuas, jota kaunistaa monimuotoinen vuolukivipinta. Kiukaassa kaunis ulkoasu yhdistyy huipputekniikkaan. Suuri kivitila takaa täyteläisen kosteat löylyt. Vuolukivipinta myös kuivattaa löylyhuoneen tehokkaasti saunomisen jälkeen.

 €
Ota yhteyttä
Osastot: , Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Tuisku on teräväpiirteinen sähkökiuas, jota kaunistaa monimuotoinen vuolukivipinta. Kiukaassa kaunis ulkoasu yhdistyy huipputekniikkaan. Suuri kivitila takaa täyteläisen kosteat löylyt. Vuolukivipinta myös kuivattaa löylyhuoneen tehokkaasti saunomisen jälkeen. Kiukaan pieni suojaetäisyys mahdollistaa lauteisiin integroinnin ja helpottaa tuotteen sijoittelua saunatilaan. Vuolukivipintaa on saatavana eri tavoin käsiteltynä: hiottuna, uritettuna tai vesityöstöllä kuvioituna.

Kiuas on saunan sydän

Kiukaan lämpö rentouttaa, rauhoittaa ja huoltaa saunassa. Sen lämmössä vietetään aikaa yksin, sekä yhdessä perheen ja ystävien kanssa. Tulikiven kiukaat sallivat luovuuden kiukaan ja lauteiden sijoittelussa. Kiukaan pintalämpötila pysyy alhaisena, ja suojakaiteita ei tarvita ympärille. Tulikiven kotimaisella kiuasmallistolla on avainlipputunnus. Korkealuokkainen rakenne, raaka-aineet ja komponentit takaavat huoletonta saunomisen nautintoa vuosiksi eteenpäin.

Sähkökiukaat

Se on osa sinua. Se sopii sisustukseesi, tottelee käskyjäsi ja sopeutuu aikatauluihisi, aina valmiina tarjoamaan saunanautinnon kaikille aisteille. Sen sielu on ikiaikaisessa perinteessä ja yksinkertaisissa peruselementeissä. Sen kauneus on ennen näkemättömässä muotoilussa ja viisaus tämän päivän teknisissä innovaatioissa.

Katso video Tulikivi sähkökiukaista

Katso video Tulikivi Touch screen, kiukaan ohjauskeskus

Oheisesta taulukosta näet Tulikiven sähkökiukaiden suojaetäisyydet kiukaan ympärille sekä kattoon.

Tekniset tiedot:
Mitat (LxSxK) 430 mm x 430 mm x 950 mm
Paino ilman kiuas kiviä 210 kg
Teho 6,8 kW / 9,0 kW / 10,5 kW