Tulikivi Lako

Etsitkö ensiluokkaista lämmitysratkaisua talon lämmitykseen? Tämä on vuolukivellä verhoiltu kiertoilmatakka, jolla on erinomainen lämmönvaraus- ja lämmönjohtokyky, ja joka luovuttaa lämpöä nopeasti heti lämmityksen alusta alkaen. Takan luvataan lämmittävän 40 – 120 m² ala, ja se on myös omiaan lisäämään viihtyvyyttä.

  • Takkatyyppi – Kiertoilmatakka
  • Toimintaperiaate – Kiertoilma
  • Suomalaista laatua
  • Mitat – 820 x 565 x 1840 mm
  • Lämmitysala: 40 – 120 m²

Kuvaus

Laadukasta lämmitystä Tulikivi-Takalla

Tulikivi Lako on oivallinen lämmönlähde, joka yhdistää suomalaisen laadun ja skandinaavisen designin. Takan toimintaperiaate on Kiertoilma ja sen energialuokka on A+. Kiertoilmatakka lämmittää luvatusti 40 – 120 m², joten se on varma lämmitysratkaisu esimerkiksi huvilaan tai omakotitaloon. Suurin takkaan mahtuvan polttopuun pituus on kätevästi 40 cm.

Lämmitysratkaisu ulkonäköä unohtamatta

Ulkonäöltään tämä on moderni ja tyylikäs. Lako-takan kolmeen suuntaan olevasta luukusta tuli näkyy laajalle alueelle. Edestä jopa yli 80 senttimetrin leveydeltä. Tulikivi Lako on mahdollista räätälöidä sinulle sopivaksi eri vaihtoehdoista. Siihen on valittavissa mieleisesi vuolukivipinta neljästä eri vaihtoehdosta. Tulikiven Kiertoilmatakka ei pelkästään lämmitä, vaan tuo myös ulkonäölliset puolensa edukseen.

Vakuuttava laatu ja hyvät ominaisuudet

Tulikivi Lako -Takalle ominaista on kevytkyttöinen hissiluukku, joten luukun avaaminen puita lisättäessä ei vaadi lisätilaa ympäriltä. edustaa suomalaista laatua. Tulikiven tuotteet yhdistävät perinteen ja modernin teknologian, tarjoten sekä toiminnallisuutta että tyylikkyyttä.

Nettitakasta juuri sopiva kiertoilmatakka jokaisen lämmitystarpeeseen

Tämä tulisija on asennettavissa parhaiten suoralle seinälle. Tiivis rakenne tekee siitä sopivan matalaenergiataloon, ja paloilma voidaan johtaa ulkoa suoraan tulisijaan. Takan mitat ovat 820 x 565 x 1840 mm ja sen paino on 720 kg. Takka ei ole vain lämmönlähde, vaan se on myös kodin sydän, joka luo tunnelmaa ja kokoaa perheen yhteen. Tulisija on olennainen osa viihtyisää asumista, ja Nettitakan verkkokaupasta löydät juuri oikeanlaisen takan sinun tarpeeseesi.

Ominaisuudet
  • Kiertoilmatakka, joka luovuttaa lämpöä nopeasti heti lämmityksen alusta alkaen.
  • Takan verhoilu on vuolukiveä, jolla on erinomainen lämmönvaraus- ja lämmönjohtokyky.
  • Alhaiset pöly- ja hiilimonoksidipäästöt, jotka alittavat maailman tiukimmat päästönormit.
  • Tiivis rakenne, jonka vuoksi sopii matalaenergiataloon. Paloilma voidaan johtaa ulkoa suoraan tulisijaan.

Tekniset tiedot:

Mitat (LxSxK) 820 x 565 x 1840 mm
Lämmitysala 40-120 m²
Suurin halkojen pituus 40 cm
Paino 720 kg
Värivaihtoehdot Vuolukivi, Classic, Nobile, Unica, Grafia, Valkoinen
Teho 7,8 kW
Hyötysuhde 83 %
Hormiliitos päältä tai takaa
Savukanavaliitäntä Ø 150 mm
Energialuokka A+
Suojaetäisyys taakse 0 mm sivuille 80 mm

Peltinen tai kirkkaaksi karkaistusta lasista valmistettu eduslaatta suojaa lattiaa ja viimeistelee kokonaisuuden.

Palamisilmaliitäntä. Hyvä ilmankierto takaa tehokkaan palamisen. Viileää huoneilmaa imetään alakautta – punaiset nuolet – takkaan, jossa se lämpiää ja nousee ylöspäin. Jo muutaman minuutin kuluttua lämmintä ilmaa alkaa virrata huoneeseen.

Takan etupuolella olevalla säätimellä säädetään palamisilman – siniset nuolet – määrää ja siten tulen voimakkuutta. Palamisilma kuumenee erittäin korkeaan lämpötilaan.

Takan takaosassa on lisäkanavajärjestelmä esilämmitettyä palamisilmaa varten – vihreät nuolet. Järjestelmän nimi on Clean Burning ja se aktivoituu, kun etupuolella olevaa paloilmasäädintä käytetään. Takka polttaa puut tehokkaasti ja pitkään varmistaen erittäin alhaiset savukaasujen hiukkaspitoisuudet.