Tulikivi KTLU2037/91

10 020,00  sis alv. 24%

Perinteistä muotoilua noudattavassa vuolukivisessä takassa, sen rauhalliset muodot päästävät vuolukiven kauneuden todella oikeuksiinsa. Takan luvataan lämmittävän 40 – 100 m² ala ja samalla myös lisää tilan kodikkuutta ja viihtyvyyttä.

  • Takkatyyppi – Varaava takka
  • Toimintaperiaate – Varaava
  • Suomalaista laatua
  • Mitat – 1136 x 951 x 1680 mm
  • Lämmitysala: 40 – 100 m²

Takka liitetään alaliitoksella hormiin takaa.

Takan väri vuolukiven harmaa classic-pinta.

Tuotteen myyntihinta sisältää myös takan asennustyön. Asennustyön hinta on 1427 EUR (sis. alv).

Ota yhteyttä

Kuvaus

Käänteentekevää lämmitystä Tulikivi-Takalla

Tulikivi KTLU2037/91 on koonsa puolesta tehokas lämmönlähde sekä mainio paistaja. Takan toimintaperiaate on Varaava ja sen energialuokka on A+. Varaava takka lämmittää varmasti 40 – 100 m², joten se on loistava lämmitysratkaisu esimerkiksi omakotitaloon. Suurin takkaan mahtuvan polttopuun pituus on käytännöllisesti 33 cm.

Lämmitysratkaisu ulkonäköä unohtamatta

Ulkonäöltään tämä takka on perinteinen ja sen rauhallisissa muodoissa vuolukiven kauneus pääsee todella oikeuksiinsa. Muhkea erkkeriluukku välittää tulen tunnelman esteettömästi huonetilaan ja kranssit antavat laskutilaa vaikka koriste-esineille. Tulikivi KTLU2037/91  on myös mahdollista räätälöidä sinulle sopivaksi eri vaihtoehdoista. Siihen on valittavissa tyyli useista vaihtoehdoista: Vuolukivi, Classic, Nobile, Unica, Grafia tai Valkoinen. Tulikiven Varaava takka ei pelkästään lämmitä, vaan tuo myös ulkonäölliset puolensa edukseen.

Kotimainen laatu ja harkitut ominaisuudet

Tulikivi KTLU2037/91 -Takalle tyypillistä on integroitu pyörrepesä, joka varmistaa korkean polttohyötysuhteen, alhaiset päästöt ja pitkään kestävän lämmön. Näin sekä ihminen että ympäristö hyötyvät uusimmasta Tulikivi-teknologiasta. edustaa suomalaista laatua. Tulikiven tuotteet yhdistävät perinteen ja modernin teknologian, tarjoten sekä toiminnallisuutta että tyylikkyyttä.

Nettitakasta täydellinen varaava takka jokaisen lämmitystarpeeseen

Tämä tulisija on asennettavissa monenlaisiin eri tiloihin. Takan mitat ovat 1136 x 951 x 1680 mm ja sen paino on 2150 kg. Takka ei ole vain lämmönlähde, vaan se on myös kodin sydän, joka luo tunnelmaa ja kokoaa perheen yhteen. Tulisija on keskeinen osa viihtyisää asumista, ja Nettitakan verkkokaupasta löydät juuri oikeanlaisen takan sinun tarpeeseesi.

Ominaisuudet
  • Laadukkaat valurautaluukut ovat kestäviä ja helppokäyttöisiä.
  • Pitkä lämmönluovutusaika.
  • Erittäin hyvä hyötysuhde säästää puuta.
  • Alhaiset pöly- ja hiilimonoksidipäästöt, jotka alittavat maailman tiukimmat päästönormit.

Tekniset tiedot:

Mitat (LxSxK) 1136 x 951 x 1680 mm
Lämmitysala 40 – 100 m²
Suurin halkojen pituus 33 cm
Paino 2150 kg
Värivaihtoehdot Vuolukivi, Classic, Nobile, Unica, Grafia, Valkoinen
Hyötysuhde 80 %
Hormiliitos takaa alaliitoksella
Savukanavaliitäntä Ø 150 mm
Energialuokka A+
Suojaetäisyys taakse 150 mm sivuille 150mm

Peltinen tai kirkkaaksi karkaistusta lasista valmistettu eduslaatta suojaa lattiaa ja viimeistelee kokonaisuuden.

Palamisilmaliitäntä. Hyvä ilmankierto takaa tehokkaan palamisen. Viileää huoneilmaa imetään alakautta – punaiset nuolet – takkaan, jossa se lämpiää ja nousee ylöspäin. Jo muutaman minuutin kuluttua lämmintä ilmaa alkaa virrata huoneeseen.

Takan etupuolella olevalla säätimellä säädetään palamisilman – siniset nuolet – määrää ja siten tulen voimakkuutta. Palamisilma kuumenee erittäin korkeaan lämpötilaan.

Takan takaosassa on lisäkanavajärjestelmä esilämmitettyä palamisilmaa varten – vihreät nuolet. Järjestelmän nimi on Clean Burning ja se aktivoituu, kun etupuolella olevaa paloilmasäädintä käytetään. Takka polttaa puut tehokkaasti ja pitkään varmistaen erittäin alhaiset savukaasujen hiukkaspitoisuudet.