Tulikivi Kaila V2

Etsitkö varmaa lämmitysratkaisua talon lämmitykseen? Kysessä on Kermansavi-mallistoon kuuluva keraaminen takkauuni. Mallin luvataan lämmittävän 50-90 m² ala, ja se on myös omiaan lisäämään viihtyvyyttä.

  • Takkatyyppi – Varaava takka
  • Toimintaperiaate – Varaava
  • Suomalaista laatua
  • Mitat – 1000 x 800 x 1800 mm / 2100 mm
  • Lämmitysala: 50-90 m²

Kuvaus

Tehokasta lämmitystä Tulikivi-Takalla

Tulikivi Kaila V2 on oivallinen lämmönlähde, joka yhdistää suomalaisen laadun ja skandinaavisen designin. Takan toimintaperiaate on Varaava ja sen energialuokka on A+. Varaava takka lämmittää varmuudella 50-90 m², joten se on oivallinen lämmitysratkaisu esimerkiksi omakotitaloon tai huvilaan. Suurin takkaan mahtuvan polttopuun pituus on käytännöllisesti 40 cm.

Lämmitysratkaisu sisustusnäkökulmaa unohtamatta

Ulkonäöltään tämä on näyttävä, ja sopii tilaan kuin tilaan. Tulikivi Kaila V2 on mahdollista räätälöidä sinulle sopivaksi eri vaihtoehdoista. Siihen on valittavissa omannäköinen kokonaisuus kahdesta eri korkeudesta, kahdesta eri hiertopinnasta ja luukkuväristä sekä kymmenestä eri laattaväristä: Luukkuvärit: mattamusta, mattakromi, Hiertopinnat: luonnonvalkoinen, grafiitin musta, Laattavärit (mattapinta): valkoinen, musta, marmorinmusta, lattekahvinbeige, suklaanruskea, sinkinharmaa, grafiitinharmaa, Laattavärit (kiiltävä pinta): valkoinen, marmorinvalkoinen, musta. Tulikiven Varaava takka ei pelkästään lämmitä, vaan tuo myös sisustukselliset puolensa edukseen.

Luotettava laatu ja merkittävät ominaisuudet

Tulikivi Kaila V2 -Takalle maininnanarvoista on mahdollisuus räätälöidä mallista juuri oikeanlainen. edustaa suomalaista laatua. Tulikiven tuotteet yhdistävät perinteen ja modernin teknologian, tarjoten sekä toiminnallisuutta että tyylikkyyttä. Tulikivi Kaila V2 -Takalle maininnanarvoista on mahdollisuus räätälöidä mallista juuri oikeanlainen. edustaa suomalaista laatua. Energiatehokkaat takat alittavat vuoden 2022 alussa voimaan tulevat ekosuunnitteludirektiivin päästövaatimukset. Takkojen energiatehokas ja puhdas palaminen pitää lasiluukun kirkkaana ja tarjoaa entistä paremman hyötysuhteen pienemmällä puumäärällä.

Nettitakasta oikea varaava takka jokaisen lämmitystarpeeseen

Tämä tulisija on asennettavissa kokonsa ansiosta helposti tilaan kuin tilaan ja korkeutta kasvattamalla voit lisätä sen lämmönvarauskykyä. Kailan takkapesää voit lisäksi hyödyntää ruoanlaitossa. Takan mitat ovat 1000 x 800 x 1800 mm / 2100 mm ja sen paino on 1514 kg / 1709 kg. Takka ei ole vain lämmönlähde, vaan se on myös kodin sydän, joka luo tunnelmaa ja kokoaa perheen yhteen. Tulisija on merkittävä osa viihtyisää asumista, ja Nettitakan verkkokaupasta löydät juuri oikeanlaisen takan sinun tarpeeseesi.

Tekniset tiedot:

Mitat (LxSxK) 1000 x 800 x 1800 mm / 2100 mm
Lämmitysala 50-90 m²
Suurin halkojen pituus 40 cm
Paino 1514 kg / 1709 kg
Värivaihtoehdot Matta: valkoinen, musta, marmorinmusta, lattekahvinbeige, suklaanruskea, sinkinharmaa, grafiitinharmaa Laattavärit (kiiltävä pinta): valkoinen, marmorinvalkoinen, musta
Energiamäärä 59,8 kWh
Hyötysuhde 82 %
Hormiliitos päältä tai takaa
Savukanavaliitäntä Ø 150 mm
Energialuokka A+
Suojaetäisyys taakse 50 mm sivuille 50 mm

Peltinen tai kirkkaaksi karkaistusta lasista valmistettu eduslaatta suojaa lattiaa ja viimeistelee kokonaisuuden.

Palamisilmaliitäntä. Hyvä ilmankierto takaa tehokkaan palamisen. Viileää huoneilmaa imetään alakautta – punaiset nuolet – takkaan, jossa se lämpiää ja nousee ylöspäin. Jo muutaman minuutin kuluttua lämmintä ilmaa alkaa virrata huoneeseen.

Takan etupuolella olevalla säätimellä säädetään palamisilman – siniset nuolet – määrää ja siten tulen voimakkuutta. Palamisilma kuumenee erittäin korkeaan lämpötilaan.

Takan takaosassa on lisäkanavajärjestelmä esilämmitettyä palamisilmaa varten – vihreät nuolet. Järjestelmän nimi on Clean Burning ja se aktivoituu, kun etupuolella olevaa paloilmasäädintä käytetään. Takka polttaa puut tehokkaasti ja pitkään varmistaen erittäin alhaiset savukaasujen hiukkaspitoisuudet.