Tulikivi Juva

Etsitkö ensiluokkaista lämmitysratkaisua talon lämmitykseen? Tämä on moderni vuolukivipintainen kiertoilmatakka, joka luovuttaa lämpöä nopeasti heti lämmityksen alusta alkaen. Sen luvataan lämmittävän 40 – 120 m² ala, ja se on myös omiaan lisäämään viihtyisyyttä.

  • Takkatyyppi – Kiertoilmatakka
  • Toimintaperiaate – Kiertoilma
  • Suomalaista laatua
  • Mitat – 760 x 1100 x 1470 mm / 1770 mm
  • Lämmitysala: 40 – 120 m²

Kuvaus

Laadukasta lämmitystä Tulikivi-Takalla

Tulikivi Juva on oivallinen lämmönlähde, joka yhdistää suomalaisen laadun ja skandinaavisen designin. Takan toimintaperiaate on Kiertoilma ja sen energialuokka on A+. Kiertoilmatakka lämmittää varmasti 40 – 120 m², joten se on oivallinen lämmitysratkaisu esimerkiksi omakotitaloon tai huvilaan. Suurin takkaan mahtuvan polttopuun pituus on käytännöllisesti 40 cm.

Lämmitysratkaisu ulkonäköä unohtamatta

Ulkonäöltään tämä on moderni ja näyttävästi muotoiltu. Tulikivi Juva on mahdollista räätälöidä sinulle sopivaksi eri vaihtoehdoista. Siihen on valittavissa kahta eri korkeutta ja neljä erilaista vuolukivipintaa. Tulikiven Kiertoilmatakka ei pelkästään lämmitä, vaan tuo myös esteettiset puolensa edukseen.

Luotettava laatu ja hyvät ominaisuudet

Tulikivi Juva -Takalle maininnanarvoista on käyttöä helpottava hissiluukku, joka nousee kevyesti ylös vuolukivikuoren sisään. edustaa suomalaista laatua. Tulikiven tuotteet yhdistävät perinteen ja modernin teknologian, tarjoten sekä toiminnallisuutta että tyylikkyyttä.

Nettitakasta oikea kiertoilmatakka jokaisen lämmitystarpeeseen

Tämä tulisija on asennettavissa erinomaisesti esimerkiksi tilanjakajaksi olohuoneen ja ruokailutilan väliin. Tiivis rakenne tekee siitä sopivan matalaenergiataloon ja paloilma voidaan johtaa ulkoa suoraan tulisijaan. Takan mitat ovat 760 x 1100 x 1470 mm / 1770 mm ja sen paino on 1010 kg / 1160 kg. Takka ei ole vain lämmönlähde, vaan se on myös kodin sydän, joka luo tunnelmaa ja kokoaa perheen yhteen. Tulisija on merkittävä osa viihtyisää asumista, ja Nettitakan verkkokaupasta löydät juuri oikeanlaisen takan sinun tarpeeseesi.

Ominaisuudet
  • Kiertoilmatakka, joka luovuttaa lämpöä nopeasti heti lämmityksen alusta alkaen.
  • Takan verhoilu on vuolukiveä, jolla on erinomainen lämmönvaraus- ja lämmönjohtokyky.
  • Alhaiset pöly- ja hiilimonoksidipäästöt, jotka alittavat maailman tiukimmat päästönormit.
  • Tiivis rakenne, jonka vuoksi sopii matalaenergiataloon. Paloilma voidaan johtaa ulkoa suoraan tulisijaan.

Tekniset tiedot:

Mitat (LxSxK) 760 x 1100 x 1470 mm / 1770 mm
Lämmitysala 40-120 m²
Suurin halkojen pituus 40 cm
Paino 1010 kg / 1160 kg
Värivaihtoehdot Vuolukivi, Classic, Nobile, Unica, Grafia, Valkoinen
Teho 10 kW
Hyötysuhde 82,7 %
Hormiliitos päältä tai takaa
Savukanavaliitäntä Ø 150 mm
Energialuokka A+
Suojaetäisyys taakse 0 mm sivuille 900 mm

Peltinen tai kirkkaaksi karkaistusta lasista valmistettu eduslaatta suojaa lattiaa ja viimeistelee kokonaisuuden.

Palamisilmaliitäntä. Hyvä ilmankierto takaa tehokkaan palamisen. Viileää huoneilmaa imetään alakautta – punaiset nuolet – takkaan, jossa se lämpiää ja nousee ylöspäin. Jo muutaman minuutin kuluttua lämmintä ilmaa alkaa virrata huoneeseen.

Takan etupuolella olevalla säätimellä säädetään palamisilman – siniset nuolet – määrää ja siten tulen voimakkuutta. Palamisilma kuumenee erittäin korkeaan lämpötilaan.

Takan takaosassa on lisäkanavajärjestelmä esilämmitettyä palamisilmaa varten – vihreät nuolet. Järjestelmän nimi on Clean Burning ja se aktivoituu, kun etupuolella olevaa paloilmasäädintä käytetään. Takka polttaa puut tehokkaasti ja pitkään varmistaen erittäin alhaiset savukaasujen hiukkaspitoisuudet.