Puhdistusaine

23,00  sis alv. 24%

Tällä tuotteella lähtevät rasva- ja likatahrat kivipinnoilta!

Universal Stone – ympäristöystävällinen yleispuhdistusaine.

Ota yhteyttä
Osasto: Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Universal Stone puhdistus- ja kiillotusaine soveltuu sekä takan että sen luukkujen puhdistukseen. Tällä tuotteella lähtevät rasva- ja likatahrat kivipinnoilta! Tuotetta voi käyttää myös kaikkien luonnonkivipintojen sekä komposiittikivien puhdistukseen.

Käyttöohje

Hiero kostutetulla sienellä muutaman kerran purkissa olevan puhdistusaineen pintaa ja puristele sientä, kunnes se vaahtoaa hyvin. Pese kivipinta vaahdotetulla sienellä. Rasvatahroille ja pinttyneelle lialle on tehtävä useampia käsittelykertoja. Tarvittaessa vaahdon annetaan vaikuttaa 10-15 minuuttia. Vaahdon vaikutusaikana sienellä hangataan likaista kohtaa usean minuutin ajan. Aloita sienen karkeammalla puolella ja viimeistele sileämmällä puolella. Pyyhi vaahto pois kostealla liinalla tai huuhtele vedellä.

Luukun lasi- ja metallipinnat
Puhdistetaan normaalisti vaahdotetulla sienellä. Huuhtele sieni välillä ja vaahdota uudelleen. Pyyhi vaahto pois kostealla liinalla ja kuivaa pinnat. Sulje purkin kansi.

Sisältää ionittomia tensidejä alle 5 % ja kiillotusainetta. Fosfaatiton, biologisesti hyvin hajoava OECD 302b -testin mukaan. Säilytettävä lasten ulottumattomissa.