Thermorossi Margherita puuhella

3 706,00  sis alv. 24%

Thermorossi Margherita on komea italialainen, kaakeleilla verhoiltu puuhella, joka sopii mainiosti niin moderniin kotiin kuin perinteiseen mökkitupaan. Tämän puulieden erikoisuus on kaksoisuuni. Toisin sanoen yhden uuninluukun takana on kaksi erillistä uunia, joiden lämpötilaa voi säätää erikseen. Matalampi yläuuni on perheen pizzakokin toiveiden täyttymys, koska sen lämpötilan voi nostaa jopa 300 asteeseen – täydellistä pizzan tai vaikkapa karjalanpiirakoiden paistoon!

Puuhella toimii myös varalämmönlähteenä sähkökatkojen varalta.

 €
Ota yhteyttä

Kuvaus

Puuliedet ovat taas nousseet suosioon, ja niitä asennetaan niin vanhoihin taloihin, uudisrakennuksiin kuin kesäasuntoihinkin. Eikä mikään ihme, sillä puuhella on varsinainen monitoimi-ihme. Lämmität sen avulla tilan, teet ruoan, keität kahvin, paistat piirakat, lämmität pesuveden, säästät sähköä ja luot vielä bonuksena tunnelmaa. Kaikki yhdellä pesällisellä puuta!

Thermorossi Margherita tekee tämän kaiken mallikkaasti. Se on kevyt ja nopeasti lämpenevä puuliesi, joka lämmittää jopa 91 m2 ja säästää samalla lämmityskuluissa. Samaa lämpöä voi hyödyntää ruoanlaitossa. Oikeastaan vain mielikuvitus on rajana sillä, mitä pystyt tällä liedellä keittiössä taikomaan. Tulta voi ihailla tulipesän suuresta lasiluukusta. Se tuo keittiöön tunnelman lisäksi valoa.

Liedellä on kaksi keittolevyä. Hellan valurautainen kansi on sileäksi koneistettu ja todella tehokas. Kaksiosaisen uunin molempien osien lämpötilaa voi säätää ja seurata mittarista erikseen, joten voit samanaikaisesti hauduttaa alemmassa osassa uunivuokaa ja paistaa ylemmällä tasolla vaikkapa pizzan. Patentoidun järjestelmän ansiosta ylemmän osan lämpötilan voi nostaa jopa 300 asteeseen kuten perinteisissä leivinuuneissa tai muuratuissa puuhelloissa. Uunit ovat sisältä emalipintaisia, ja molempien pohjalla on ulosvedettävä vuolukivilevy.

Viehättävä Thermorossi Margherita tuo keittiöön hieman etelä­eurooppalaista tuulahdusta, vaikka onkin malliltaan melko yksinkertainen ja skandinaaviseen makuun sopiva. Hienosti viimeistelty valurautapinta on tummanharmaa. Edessä ja sivuilla on joko punaisilla tai beigeillä kaakeleilla tahi vuolukivellä tehty verhoilu.

Sytytyspelti helpottaa puuhellan sytyttämistä. Puut palavat puhtaasti sekä pienen tulitilan että toisiopaloilmansyötön ansiosta. Palamisen nopeutta ja lämpötilaa säädellään ensiöpaloilman määrällä. Sekä tulipesän että uunin luukut ovat valurautaa.

Työkaluille ja tarvikkeille on oma säilytyslokeronsa. Jalat helpottavat hellan ympärystän puhtaana pitämistä.

Puuhella tarvitsee myös hormin. Se voidaan liittää jo olemassa olevaan hormiin, mutta hormin puuttuessa sille voidaan asentaa uusi teräshormi. Thermorossi Margherita on kevyt puuhella, joten se voidaan asentaa suoraan rossilattian päälle ilman erillisiä perustuksia. Turvaetäisyydet on kuitenkin muistettava ottaa huomioon hellan sijoitusta mietittäessä.

Puuhellaan kuuluu vakiona etukaide, mutta lisävarusteena kaiteen saa joko molemmille tai vain toiselle puolelle hellaa.

Tekniset tiedot:

Mitat (LxSxK) 910 x 680 x 862 mm
Tulipesän koko 305 x 453 x 296 mm
Uunin koko Yläuuni 323 x 433 x 100 mm

Alauuni 323 x 433 x 252 mm

Lämmitysala 91 m2
Paino 222 kg, vuolukivimalli 232 kg
Värivaihtoehdot Punaiset tai beiget kaakelit tai vuolukivi
Hyötysuhde 89 %
Nimellisteho 10 kW
Hormiliitos Ø 130 mm
Suojaetäisyys Takana 300 mm, sivuilla 300 mm

Saatat myös pitää...