Linnatuli Witka Wood Piccolo

3 900,00  sis alv. 24%

Witka Wood Piccolo on markkinoilla täysin uudentyyppinen takkamalli. Linnatulen valmistamassa kotimaisessa takassa yhdistyy varaavan- ja kiertoilmatakan parhaat ominaisuudet. Piccolo pitää lämmön pitkään!

 €
Ota yhteyttä

Kuvaus

Witka Wood Piccolo on markkinoilla täysin uudentyyppinen takkamalli. Linnatulen valmistamassa kotimaisessa takassa yhdistyy varaavan- ja kiertoilmatakan parhaat ominaisuudet.

Takan sisäosa ja tulipesä on valmistettu hyvin lämpöä varaavasta materiaalista. Värillinen ulkokuori on helposti vaihdettava teräsvaippa, joka tarkoittaa että takan värin pystyy vaihtaa, jos sisustuksen värimaailma muuttuu.

Lämpö siirtyy huonetilaantasaisesti takan kuoren ilmavälin kautta. Tämä moderni takka sopii loistavasti myös lapsiperheille, sillä kuori ei tule vaarallisen kuumaksi, vaan säilyttää miellyttävän lämmön pitkään.

Peitekauluksen avulla takka voidaan asentaa huomattavasti aikaisemmassa vaiheessa kun normaalisti takan asennus olisi mahdollista. Peitekaulus tulee takan jalan ja lattian väliin. Tämä tukee sitä, että takka ei ole ikinä remontin este, jos halutaan vaikka lattiat vaihtaa.

Lisävarusteet

 

Tekniset tiedot:

Mitat K 1550 mm, halkaisija 500 mm
Lämmitysala jopa 100m2
Suurin halkojen pituus 33cm
Paino 380 kg
Värivaihtoehdot Musta, valkoinen, harmaa, punainen, rst
Teho 3-8kW
Hyötysuhde 77,4 %
Nimellisteho 4,5kW
Hormiliitos päältä tai takaa
Savukanavaliitäntä Ø 125 mm
Savukaasujen ka. lämpötila 248
CO-partikkelit 13%:ssa O2 0,10 %
Energialuokka A
Suojaetäisyys 100 mm taakse, sivuille 300 mm