Linnatuli, Smidson Vigo

2 190,00  sis alv. 24%

Smidson Vigo -Kamiina on loistava ratkaisu useiden tilojen lämmitykseen. tuote on kevyttakkamalliston pienin ja siroin takka. Kamiina lämmittää varmasti jopa 80m2, ja on myös omiaan lisäämään kodikkuutta.

  • Takkatyyppi – Kamiina
  • Toimintaperiaate – Kiertoilma
  • Tsekkiläistä laatua
  • Mitat – korkeus 1162 mm, halkaisija 465 mm
  • Lämmitysala: jopa 80m2
 €
Ota yhteyttä

Kuvaus

Tehokasta lämmitystä Smidson-kamiinalla

Smidson Vigo on tehokas lämmönlähde, joka yhdistää tsekkiläisen laadun ja käytännölliset ominaisuudet. Kamiinan toimintaperiaate on Kiertoilma ja sen energialuokka on A. Sen luvataan lämmittävän jopa 80m2 ala, mikä tekee siitä varman lämmitysratkaisun esimerkiksi huvilaan tai mökille.

Lämmitystä koteihin ja mökkeihin ulkonäköä unohtamatta

Smidson Vigo -Kamiinalle maininnanarvoista on hyvä sopivuus pieneen tai hankalaan tilaan, sillä takan suojaetäisyys on malliston pienin. Kamiina edustaa tsekkiläistä laatua. Kamiinan kiertoilmaominaisuuden ansiota lämpö virtaa nopeasti huoneilmaan

Vakuuttava laatu ja merkittävät ominaisuudet

Smidson Vigo -kamiinalle tyypillistä on hyvä sopivuus pieneen tai hankalaan tilaan, sillä takan suojaetäisyys on malliston pienin. Kamiina edustaa tsekkiläistä laatua. Kamiinan kiertoilmaominaisuuden ansiota lämpö virtaa nopeasti huoneilmaan.

Nettitakasta oikea kamiina jokaiseen lämmitystarpeeseen

Tämä tulisija on asennettavissa lähes mihin tahansa tilaan. Kamiinan mitat ovat korkeus 1162 mm, halkaisija 465 mm ja sen paino on 93 kg. Kamiinoilla on lukuisia erilaisia käyttökohteita, joihin vaikuttaa tilan koko ja kamiinan lämmitysala. Pientaloihin ja omakotitaloihin kamiinat tuovat tehokkaan ja tunnelmallisen lämmitysratkaisun sekä pää- että lisälämmönlähteenä. Ne ovat tykättyjä mökeillä ja huviloilla, joissa ei mahdollisesti ole sähkölämmitystä. Kamiinoita käytetään myös muun muassa ravintoloissa liiketiloissa ja erilaisissa rakennusprojekteissa, kuten osana taidegallerioita luomassa kodikasta ja viihtyisää tunnelmaa.

 

Vigo ona saatavilla tyylikkäällä mattavärinä mustana tai valkoisena.

Lisävarusteet

 

Tekniset tiedot:

Mitat K 1162 mm, halkaisija 465 mm
Lämmitysala jopa 80m2
Suurin halkojen pituus 28cm
Paino 93 kg
Värivaihtoehdot Musta, valkoinen
Teho 3-6kW
Hyötysuhde 83 %
Nimellisteho 5kW
Hormiliitos päältä tai takaa
Savukanavaliitäntä Ø 150 mm
Savukaasujen ka. lämpötila 182 astetta
CO-partikkelit 13%:ssa O2 0,11 %
Energialuokka A
Suojaetäisyys 50 mm taakse, sivuille 50 mm