Jøtul F 500 ECO

3 359,00  sis alv. 24%

Jøtul F 500 ECO -Kamiina on loistava ratkaisu monenlaisten eri tilojen lämmitykseen. Tämä on iso ja tehokas valurautakamiina, jonka suuren lasin ansiosta tuli näkyy hyvin. Kamiina lämmittää varmasti 157 m², ja on myös omiaan lisäämään tunnelmaa.

  • Takkatyyppi – Kamiina
  • Toimintaperiaate – Kiertoilma
  • Norjalaista laatua
  • Mitat – 720 x 700 x 740 mm
  • Lämmitysala: 157 m²
 €
Ota yhteyttä

Kuvaus

Tehokasta lämmitystä Jøtul-kamiinalla

Jøtul F 500 ECO on tehokas lämmönlähde, joka yhdistää norjalaisen laadun ja skandinaavisen designin. Kamiinan toimintaperiaate on Kiertoilma ja sen energialuokka on A+. Sen luvataan lämmittävän 157 m² ala, mikä tekee siitä hyvän lämmitysratkaisun esimerkiksi omakotitaloihin. Suurin kamiinaan mahtuvan polttopuun pituus on kiitettävät 55 cm.

Lämmitysratkaisu koteihin ja mökkeihin tyyliä unohtamatta

Ulkonäöltään tämä kamiina on perinteisesti muotoiltu. Jøtul F 500 ECO on hyvännäköinen musta, mustansininen emaloitu, ruskea majolica – emaloitu tai vanha valkoinen emaloitu kamiina. Jøtul-kamiina ei pelkästään lämmitä, vaan tuo myös tyylilliset ominaisuudet edukseen.

Norjalainen laatu ja merkittävät ominaisuudet

Jøtul F 500 ECO -kamiinalle ominaista on se, että kamiinaan voidaan lisätä puita etupuolelta tai vasemmalta sivulta, ja tulipesään mahtuvat 55 cm pitkät polttopuut. Kamiina edustaa norjalaista laatua. Tulisijassa tuhkalaatikko ja tuhkalista tulipesän ulkopuolella, ja yläosassa olevan vetoventtiilin ansiosta luukun lasi pysyy puhtaampana.

Nettitakasta oikea kamiina jokaiseen lämmitystarpeeseen

Tämä tulisija on asennettavissa joko suoralle seinälle tai nurkkaan. Kamiinan mitat ovat 720 x 700 x 740 mm ja sen paino on 200 kg. Kamiinoilla on lukuisia erilaisia käyttökohteita, joihin vaikuttaa tilan koko ja kamiinan lämmitysala. Pientaloihin ja omakotitaloihin kamiinat tuovat tehokkaan ja viihtyvyyttä lisäävän lämmitysratkaisun sekä pää- että lisälämmönlähteenä. Ne ovat pidettyjä mökeillä ja huviloilla, joissa ei välttämättä ole sähkölämmitystä. Kamiinoita käytetään myös muun muassa kahviloissa toimitiloissa ja erilaisissa rakennusprojekteissa, kuten osana lasiterasseja luomassa esteettistä arvoa ja viihtyisää tunnelmaa.

 

  • Valurautaa
  • Tulipesään mahtuvat 55 cm pitkät polttopuut
  • Tuhkalaatikko ja tuhkalista tulipesän ulkopuolella

Lisävarusteet

Raitisilmaliitäntä, eduspelti/lasi

Tekniset tiedot:

Mitat (LxSxK) 720 x 700 x 740 mm
Lämmitysala 157 m²
Suurin halkojen pituus 55 cm
Paino 200 kg
Värivaihtoehdot musta, mustansininen emali, ruskea majolica emali, vanha valkoinen emali
Teho 4-11 kW
Hyötysuhde 78 %
Nimellisteho 8,5 kW
Hormiliitos päältä tai takaa
Savukanavaliitäntä Ø 150 mm
Savukaasujen ka. lämpötila 285 °C
CO-partikkelit 13%:ssa O2 0,10 %
Energialuokka A+
Suojaetäisyys 100 mm