Jøtul F 481

3 910,00  sis alv. 24%

Jøtul F 481 -Kamiina on varma ratkaisu useiden tilojen lämmitykseen. Tämä on näppärän kokoinen kamiina, joka sopii lähes mihin tahansa tilaan, jossa on pieni lämmitystarve. Kamiina lämmittää varmasti 143 m², ja on myös omiaan lisäämään viihtyvyyttä.

  • Takkatyyppi – Kamiina
  • Toimintaperiaate – Kiertoilma
  • Norjalaista laatua
  • Mitat – 466 x 460 x 1180 mm
  • Lämmitysala: 143 m²
 €
Ota yhteyttä

Kuvaus

Käänteentekevää lämmitystä Jøtul-kamiinalla

Jøtul F 481 on tehokas lämmönlähde, joka yhdistää norjalaisen laadun ja skandinaavisen designin. Kamiinan toimintaperiaate on Kiertoilma ja sen energialuokka on A+. Sen luvataan lämmittävän 143 m² ala, mikä tekee siitä varman lämmitysratkaisun esimerkiksi omakotitaloihin. Suurin kamiinaan mahtuvan polttopuun pituus on kätevästi 30 cm.

Lämmitystä koteihin ja mökkeihin ulkonäköä unohtamatta

Ulkonäöltään tämä kamiina on moderni, ja sen kaarevan lasin ansiosta tuli näkyy hyvin ja kamiina näyttää hyvin puhdaslinjaiselta. Jøtul F 481 on näyttävä musta kamiina. Jøtul-kamiina ei pelkästään lämmitä, vaan tuo myös tyylilliset ominaisuudet edukseen.

Norjalainen laatu ja harkitut ominaisuudet

Jøtul F 481 -kamiinalle maininnanarvoista on suuri, muotoilultaan moderni tulipesä. Sen tulipesässä on tuhkalaatikko ja kamiina on yksi puhtaimmin polttavista kamiinoista, joita on koskaan valmistettu. Kamiina edustaa norjalaista laatua. Jøtul F 481-kamiinassa on sokkeli, jonka ansiosta kamiinan puhtaat linjat jatkuvat koko matkan lattiaan saakka. Sokkelissa on kätevä säilytyspaikka erilaisille tarvikkeille ja vakiovarusteena hyllytaso, joka voidaan irrottaa niin haluttaessa.

Nettitakasta juuri sopiva kamiina jokaiseen lämmitystarpeeseen

Tämä tulisija on asennettavissa joko suoralle seinälle tai nurkkaan, myös lähelle palavasta materiaalista valmistettua seinää. Kamiinan mitat ovat 466 x 460 x 1180 mm ja sen paino on 198 kg. Kamiinoilla on lukuisia erilaisia käyttökohteita, joihin vaikuttaa tilan koko ja kamiinan lämmitysala. Pientaloihin ja omakotitaloihin kamiinat tuovat tehokkaan ja tunnelmallisen lämmitysratkaisun sekä pää- että lisälämmönlähteenä. Ne ovat pidettyjä mökeillä ja huviloilla, joissa ei aina ole sähkölämmitystä. Kamiinoita käytetään myös muun muassa ravintoloissa toimistoissa ja erilaisissa rakennusprojekteissa, kuten osana talvipuutarhoja luomassa kotoisuutta ja viihtyisää tunnelmaa.

Lisävarusteet

Lattialevy teräs/lasi, raitisilmaliitäntä.

Tekniset tiedot:

Mitat (LxSxK) 466 x 460 x 1180 mm
Lämmitysala 143 m²
Suurin halkojen pituus 30 cm
Paino 198 kg
Värivaihtoehdot musta
Teho 3,5-10 kW
Hyötysuhde 75 %
Nimellisteho 6 kW
Hormiliitos päältä tai takaa
Savukanavaliitäntä Ø 150 mm
Savukaasujen ka. lämpötila 305 °C
CO-partikkelit 13%:ssa O2 0,08 %
Energialuokka A+
Suojaetäisyys 120 mm taakse, sivuille 350 mm