Jøtul F 378 Advance

3 611,00  sis alv. 24%

Jøtul F 378 Advance -Kamiina on erinomainen ratkaisu useiden tilojen lämmitykseen. kyseessä on helppokäyttöinen kamiina, jossa tuli näkyy hyvin kolmesta suunnasta. Kamiina lämmittää luvatusti 100 m², ja on myös omiaan lisäämään viihtyvyyttä.

  • Takkatyyppi – Kamiina
  • Toimintaperiaate – Kiertoilma
  • Norjalaista laatua
  • Mitat – 443 x 453 x 1155 mm
  • Lämmitysala: 100 m²

 

 €
Ota yhteyttä

Kuvaus

Laadukasta lämmitystä Jøtul-kamiinalla

Jøtul F 378 Advance on tehokas lämmönlähde, joka yhdistää norjalaisen laadun ja skandinaavisen designin. Kamiinan toimintaperiaate on Kiertoilma ja sen energialuokka on A+. Sen luvataan lämmittävän 100 m² ala, mikä tekee siitä hyvän lämmitysratkaisun esimerkiksi koteihin tai mökille. Suurin kamiinaan mahtuvan polttopuun pituus on kätevästi 33 cm.

Lämpöä koteihin ja mökkeihin tyyliä unohtamatta

Ulkonäöltään tämä kamiina on moderni ja suoralinjainen ylhäältä alas asti. Siinä on maailmankuula muotoilua. Jøtul F 378 Advance on näyttävä mustaksi maalattu kamiina. Jøtul-kamiina ei pelkästään lämmitä, vaan tuo myös ulkonäölliset ominaisuudet edukseen.

Luotettava laatu ja merkittävät ominaisuudet

Jøtul F 378 Advance -kamiinalle maininnanarvoista on Advance mallissa oleva sokkeli, ja siinä on valurautainen luukku. Kamiina edustaa norjalaista laatua. Helppokäyttöisen ilmaventtiilin ansiosta kamiinan suuret lasipinnat pysyvät puhtaina ja lasien kautta tuli näkyy kauniisti. Kamiinaan on saatavissa useita moduuleja, joten siitä on helppo saada juuri omien tarpeiden ja oman maun mukainen.

Nettitakasta oikea kamiina jokaiseen lämmitystarpeeseen

Tämä tulisija on asennettavissa monenlaisiin tiloihin, joihin tarvitaan lämmitystä. Kamiinan mitat ovat 443 x 453 x 1155 mm ja sen paino on 171 kg. Kamiinoilla on lukuisia erilaisia käyttökohteita, joihin vaikuttaa tilan koko ja kamiinan lämmitysala. Pientaloihin ja omakotitaloihin kamiinat tuovat tehokkaan ja tunnelmallisen lämmitysratkaisun sekä pää- että lisälämmönlähteenä. Ne ovat suosittuja mökeillä ja huviloilla, joissa ei välttämättä ole sähkölämmitystä. Kamiinoita käytetään myös muun muassa kahviloissa toimitiloissa ja erilaisissa rakennusprojekteissa, kuten osana lasiterasseja luomassa esteettistä arvoa ja viihtyisää tunnelmaa.

 

  • Palkittua muotoilua
  • Ilmaventtiilin ansiosta kamiinaa on helppo käyttää oikein
  • Tuli näkyy hyvin kolmesta suunnasta
  • Mustaksi maalattu

Lisävarusteet

Raitisilmaliitäntä, eduspelti/lasi.

Tekniset tiedot:

Mitat (LxSxK) 443 x 453 x 1155 mm
Lämmitysala 100 m²
Suurin halkojen pituus 33 cm
Paino 171 kg
Värivaihtoehdot musta
Teho 3,9-9 kW
Hyötysuhde 78 %
Nimellisteho 6 kW
Hormiliitos päältä tai takaa
Savukanavaliitäntä Ø 150 mm
Savukaasujen ka. lämpötila 275 °C
CO-partikkelit 13%:ssa O2 0,06 %
Energialuokka A+
Suojaetäisyys 75 mm taakse, sivuille 700 mm