Jøtul F 305 LL WHE

3 299,00  sis alv. 24%

Jøtul F 305 LL WHE -Kamiina on loistava ratkaisu monenlaisten eri tilojen lämmitykseen. tuote on helppokäyttöinen kamiina, jonka suunnittelun lähtökohtana on ollut toimivuus ja lämmitysominaisuudet. Kamiina lämmittää varmasti 146 m², ja on myös omiaan lisäämään tunnelmaa.

  • Takkatyyppi – Kamiina
  • Toimintaperiaate – Kiertoilma
  • Norjalaista laatua
  • Mitat – 560 x 420 x 850 mm
  • Lämmitysala: 146 m²

 

 €
Ota yhteyttä

Kuvaus

Laadukasta lämmitystä Jøtul-kamiinalla

Jøtul F 305 LL WHE on tehokas lämmönlähde, joka yhdistää norjalaisen laadun ja skandinaavisen designin. Kamiinan toimintaperiaate on Kiertoilma ja sen energialuokka on A+. Sen luvataan lämmittävän 146 m² ala, mikä tekee siitä loistavan lämmitysratkaisun esimerkiksi omakotitaloihin. Suurin kamiinaan mahtuvan polttopuun pituus on käytännöllisesti 41 cm.

Lämmitystä koteihin ja mökkeihin ulkonäköä unohtamatta

Ulkonäöltään tämä kamiina on tyylipuhdas ja ajaton, jonka norjalaiset huippusuunnittelijat Andersen & Voll ovat suunnitelleet. Se on pinnoitettu valkoisella emalilla, jolloin sen pintaa ei tarvitse huoltaa. Jøtul F 305 LL WHE on hyvännäköinen valkoinen emaloitu kamiina. Jøtul-kamiina ei pelkästään lämmitä, vaan tuo myös tyylilliset ominaisuudet edukseen.

Norjalainen laatu ja harkitut ominaisuudet

Jøtul F 305 LL WHE -kamiinalle tyypillistä on suuri tulipesä, johon mahtuu paljon polttopuuta. Kamiina on helppo sytyttää ja palaminen on siinä erittäin tehokasta. Kamiina edustaa norjalaista laatua. Jøtul F 305 LL -mallissa on jalat, ja kamiina näyttää sirolta ja tuli näkyy erittäin hyvin. Tulipesään voidaan laittaa vaakatasoon pitkiäkin polttopuita. Helppokäyttöisen ilmansäätöventtiilin ja kätevän tuhkalaatikon ansiosta Jøtul F 305 LL on hyvin käyttäjäystävällinen kamiina.

Nettitakasta oikea kamiina jokaiseen lämmitystarpeeseen

Tämä tulisija on asennettavissa joko suoralle seinälle tai nurkkaan. Kamiinan mitat ovat 560 x 420 x 850 mm ja sen paino on 137 kg. Kamiinoilla on lukuisia erilaisia käyttökohteita, joihin vaikuttaa tilan koko ja kamiinan lämmitysala. Pientaloihin ja omakotitaloihin kamiinat tuovat tehokkaan ja tunnelmallisen lämmitysratkaisun sekä pää- että lisälämmönlähteenä. Ne ovat tykättyjä mökeillä ja huviloilla, joissa ei aina ole sähkölämmitystä. Kamiinoita käytetään myös muun muassa hotelleissa liiketiloissa ja erilaisissa rakennusprojekteissa, kuten osana lasiterasseja luomassa kotoisuutta ja viihtyisää tunnelmaa.

Lisävarusteet

Vuolukivinen päällyslevy, tuhkalista, eduspelti/lasi, raitisilmaliitäntä.

Tekniset tiedot:

Mitat (LxSxK) 560 x 420 x 850 mm
Lämmitysala 146 m²
Suurin halkojen pituus 41 cm
Paino 137 kg
Värivaihtoehdot valkoinen emali
Teho 3,7-10 kW
Hyötysuhde 79 %
Nimellisteho 7 kW
Hormiliitos päältä tai takaa
Savukanavaliitäntä Ø 150 mm
Savukaasujen ka. lämpötila 261 °C
CO-partikkelit 13%:ssa O2 0,06 %
Energialuokka A+
Suojaetäisyys 200 mm taakse, sivuille 400 mm, kulmaan sijoittaessa 250 mm