Jøtul F 305 B

3 054,00  sis alv. 24%

Jøtul F 305 B -Kamiina on loistava ratkaisu monenlaisten eri tilojen lämmitykseen. tuote on helppokäyttöinen kamiina, jonka suunnittelun lähtökohtana on ollut toimivuus ja lämmitysominaisuudet. Kamiina lämmittää luvatusti 145 m², ja on myös omiaan lisäämään viihtyvyyttä.

  • Takkatyyppi – Kamiina
  • Toimintaperiaate – Kiertoilma
  • Norjalaista laatua
  • Mitat – 560 x 420 x 850 mm
  • Lämmitysala: 145 m²
 €
Ota yhteyttä

Kuvaus

Tehokasta lämmitystä Jøtul-kamiinalla

Jøtul F 305 B on tehokas lämmönlähde, joka yhdistää norjalaisen laadun ja skandinaavisen designin. Kamiinan toimintaperiaate on Kiertoilma ja sen energialuokka on A+. Sen luvataan lämmittävän 145 m² ala, mikä tekee siitä varman lämmitysratkaisun esimerkiksi omakotitaloihin. Suurin kamiinaan mahtuvan polttopuun pituus on käytännöllisesti 41 cm.

Lämpöä koteihin ja mökkeihin designia unohtamatta

Ulkonäöltään tämä kamiina on tyylipuhdas ja ajaton, jonka norjalaiset huippusuunnittelijat Andersen & Voll ovat suunnitelleet. Jøtul F 305 B on näyttävä musta kamiina. Jøtul-kamiina ei pelkästään lämmitä, vaan tuo myös esteettiset ominaisuudet edukseen.

Norjalainen laatu ja merkittävät ominaisuudet

Jøtul F 305 B -kamiinalle tyypillistä on suuri tulipesä, johon mahtuu paljon polttopuuta. Kamiina on helppo sytyttää ja palaminen on siinä erittäin tehokasta. Kamiina edustaa norjalaista laatua. Jøtul F 305 B -mallin tulipesän alla on sokkeli, jossa on tilaa polttopuille. Suuren luukun lasin ansiosta tuli näkyy hyvin. Tuhkalaatikko jää piiloon luukun taakse.

Nettitakasta täydellinen kamiina jokaiseen lämmitystarpeeseen

Tämä tulisija on asennettavissa joko suoralle seinälle tai nurkkaan, myös lähelle palavia materiaaleja. Kamiinan mitat ovat 560 x 420 x 850 mm ja sen paino on 163 kg. Kamiinoilla on lukuisia erilaisia käyttökohteita, joihin vaikuttaa tilan koko ja kamiinan lämmitysala. Pientaloihin ja omakotitaloihin kamiinat tuovat tehokkaan ja viihtyvyyttä lisäävän lämmitysratkaisun sekä pää- että lisälämmönlähteenä. Ne ovat pidettyjä mökeillä ja huviloilla, joissa ei aina ole sähkölämmitystä. Kamiinoita käytetään myös muun muassa kahviloissa liiketiloissa ja erilaisissa rakennusprojekteissa, kuten osana taidegallerioita luomassa kotoisuutta ja viihtyisää tunnelmaa.

 

  • Suuri muotoilultaan moderni tulipesä
  • Voidaan sijoittaa lähelle palavia materiaaleja
  • Tuli näkyy erittäin hyvin

Lisävarusteet

Vuolukivinen päällyslevy, eduspelti/lasi, raitisilmaliitäntä.

Tekniset tiedot:

Mitat (LxSxK) 560 x 420 x 850 mm
Lämmitysala 145 m²
Suurin halkojen pituus 41 cm
Paino 163 kg
Värivaihtoehdot musta
Teho 3,7-10 kW
Hyötysuhde 79 %
Nimellisteho 7 kW
Hormiliitos päältä tai takaa
Savukanavaliitäntä Ø 150 mm
Savukaasujen ka. lämpötila 261 °C
CO-partikkelit 13%:ssa O2 0,06 %
Energialuokka A+
Suojaetäisyys 200 mm taakse, sivuille 400 mm, kulmaan sijoittaessa 250 mm