Jøtul F 263 S

3 899,00  sis alv. 24%

Jøtul F 263 S -Kamiina on varma ratkaisu useiden tilojen lämmitykseen. Tämä on lämpöä varaava vuolukivikamiina suurilla sivulaseilla ja takkavälinesarjalla varustettuna. Kamiina lämmittää luvatusti 150 m², ja on myös omiaan lisäämään viihtyisyyttä.

  • Takkatyyppi – Kamiina
  • Toimintaperiaate – Kiertoilma
  • Norjalaista laatua
  • Mitat – 519 x 491 x 1120 mm
  • Lämmitysala: 150 m²
 €
Ota yhteyttä

Kuvaus

Käänteentekevää lämmitystä Jøtul-kamiinalla

Jøtul F 263 S on tehokas lämmönlähde, joka yhdistää norjalaisen laadun ja skandinaavisen designin. Kamiinan toimintaperiaate on Kiertoilma ja sen energialuokka on A+. Sen luvataan lämmittävän 150 m² ala, mikä tekee siitä varman lämmitysratkaisun esimerkiksi omakotitaloihin. Suurin kamiinaan mahtuvan polttopuun pituus on kätevästi 33 cm.

Lämmitystä koteihin ja mökkeihin ulkonäköä unohtamatta

Ulkonäöltään tämä kamiina on kompakti ja tyylikäs. Jøtul F 263 S on näyttävä musta ja vuolukivinen kamiina. Jøtul-kamiina ei pelkästään lämmitä, vaan tuo myös esteettiset ominaisuudet edukseen.

Norjalainen laatu ja merkittävät ominaisuudet

Jøtul F 263 S -kamiinalle ominaista on se, että kyseessä konvektiolämpöä antava kamiina, jonka voi sijoittaa myös palavasta materiaalista valmistetulle seinälle. Konvektiolämpö saadaan aikaan siten, että kamiinassa on ulkovaippa, jolloin lämpö pääsee kiertämään tulipesän ja ulkovaipan välillä. Samalla kamiinan ulkopinnan lämpötila pysyy alhaisena.. Kamiina edustaa norjalaista laatua. Jøtul F 263 S -mallissa on suuret sivulasit ja kamiinan rakenteeseen olennaisena osana kuuluvat vuolukivipaneelit. Vuolukivi varastoi lämpöä, kun kamiinassa palaa tuli, ja luovuttaa lämpöä hitaasti, kun tuli on sammunut.

Nettitakasta oikea kamiina jokaiseen lämmitystarpeeseen

Tämä tulisija on asennettavissa joko suoralle seinälle tai nurkkaan, myös lähelle palavaa materiaalia. Se sopii erityisen hyvin moderneihin asuntoihin, joissa on pieni lämmitystehon tarve, mutta on kuitenkin riittävän tehokas myös, kun lämpötila laskee äkillisesti. Kamiinan mitat ovat 519 x 491 x 1120 mm ja sen paino on 240 kg. Kamiinoilla on lukuisia erilaisia käyttökohteita, joihin vaikuttaa tilan koko ja kamiinan lämmitysala. Pientaloihin ja omakotitaloihin kamiinat tuovat tehokkaan ja tunnelmallisen lämmitysratkaisun sekä pää- että lisälämmönlähteenä. Ne ovat tykättyjä mökeillä ja huviloilla, joissa ei mahdollisesti ole sähkölämmitystä. Kamiinoita käytetään myös muun muassa kahviloissa liiketiloissa ja erilaisissa rakennusprojekteissa, kuten osana lasiterasseja luomassa esteettistä arvoa ja viihtyisää tunnelmaa.

 

  • Lämpöä varaavaa vuolukiveä
  • Takkavälinesarja sokkelin luukun takana
  • Voidaan sijoittaa lähelle palavaa materiaalia

Lisävarusteet

Raitisilmaliitäntä, lattialevy teräs/lasi.

Tekniset tiedot:

Mitat (LxSxK) 519 x 491 x 1120 mm
Lämmitysala 150 m²
Suurin halkojen pituus 33 cm
Paino 240 kg
Värivaihtoehdot musta/vuolukivi
Teho 3,7-10 kW
Hyötysuhde 82 %
Nimellisteho 5 kW
Hormiliitos päältä tai takaa
Savukanavaliitäntä Ø 150 mm
Savukaasujen ka. lämpötila 260 °C
CO-partikkelit 13%:ssa O2 0,09 %
Energialuokka A+
Suojaetäisyys 100 mm taakse, sivuille 350 mm