Jøtul F 233

4 032,00  sis alv. 24%

Jøtul F 233 -Kamiina on erinomainen ratkaisu monenlaisten eri tilojen lämmitykseen. tuote on muotoilultaan ajaton ja tyylipuhdas kamiina, jonka sivulasien ansiosta tuli näkyy hyvin. Kamiina lämmittää varmuudella 114 m², ja on myös omiaan lisäämään kodikkuutta.

  • Takkatyyppi – Kamiina
  • Toimintaperiaate – Kiertoilma
  • Norjalaista laatua
  • Mitat – 471 x 399 x 1012 mm
  • Lämmitysala: 114 m²
 €
Ota yhteyttä

Kuvaus

Laadukasta lämmitystä Jøtul-kamiinalla

Jøtul F 233 on tehokas lämmönlähde, joka yhdistää norjalaisen laadun ja skandinaavisen designin. Kamiinan toimintaperiaate on Kiertoilma ja sen energialuokka on A+. Sen luvataan lämmittävän 114 m² ala, mikä tekee siitä loistavan lämmitysratkaisun esimerkiksi omakotitaloihin. Suurin kamiinaan mahtuvan polttopuun pituus on kätevästi 33 cm.

Lämpöä koteihin ja mökkeihin designia unohtamatta

Ulkonäöltään tämä kamiina on selkeä ja puhdaslinjainen. Hareide Design on hyödyntänyt valuraudan ainutlaatuisia muotoiluominaisuuksia ja luonut pehmeänkodikkaan tulisijan, jossa tuli on hyvin näkyvissä. Jøtul F 233 on hyvännäköinen musta kamiina. Jøtul-kamiina ei pelkästään lämmitä, vaan tuo myös esteettiset ominaisuudet edukseen.

Vakuuttava laatu ja hyvät ominaisuudet

Jøtul F 233 -kamiinalle tyypillistä on ihanteellinen sopivuus moderneihin matalaenergiataloihin, sekä esimerkiksi kotiin tai mökille pieneen lämmitystarpeeseen. Kamiina edustaa norjalaista laatua. Viileänä pysyvä luukun kahva on helposti käytettävissä luukun yläreunassa. Lukitusmekanismissa on magneetti, jonka ansiosta raskas luukku on helppo sulkea. Kamiinassa hyödynnetään ainutlaatuista lämmitysteknologiaa, joka on helppo asentaa tai asentaa jälkeenpäin.

Nettitakasta juuri sopiva kamiina jokaiseen lämmitystarpeeseen

Tämä tulisija on asennettavissa joko suoralle seinälle tai nurkkaan. Suojaetäisyys taakse on ainoastaan 30 mm. Se voidaan liittää myös olemassa olevaan savupiippuun tai tavalliseen terässavupiippuun ilman raitisilmaliitäntää. Kamiinan mitat ovat 471 x 399 x 1012 mm ja sen paino on 130 kg. Kamiinoilla on lukuisia erilaisia käyttökohteita, joihin vaikuttaa tilan koko ja kamiinan lämmitysala. Pientaloihin ja omakotitaloihin kamiinat tuovat tehokkaan ja tunnelmallisen lämmitysratkaisun sekä pää- että lisälämmönlähteenä. Ne ovat pidettyjä mökeillä ja huviloilla, joissa ei aina ole sähkölämmitystä. Kamiinoita käytetään myös muun muassa ravintoloissa toimitiloissa ja erilaisissa rakennusprojekteissa, kuten osana taidegallerioita luomassa kodikasta ja viihtyisää tunnelmaa.

 

  • Ajaton ja tyylipuhdas muotoilu
  • Ihanteellinen moderneihin matalaenergiataloihin
  • Ainutlaatuista lämmitysteknologiaa

Lisävarusteet

Aluspelti/lasi

Tekniset tiedot:

Mitat (LxSxK) 471 x 399 x 1012 mm
Lämmitysala 114 m²
Suurin halkojen pituus 33 cm
Paino 130 kg
Värivaihtoehdot musta
Teho 3-8 kW
Hyötysuhde 80 %
Nimellisteho 6 kW
Hormiliitos päältä tai takaa
Savukanavaliitäntä Ø 150 mm
Savukaasujen ka. lämpötila 271 °C
CO-partikkelit 13%:ssa O2 0,06 %
Energialuokka A+
Suojaetäisyys taakse 30 mm, sivuille 550 mm, kulmaan sijoitettuna 325 mm