Jøtul F 165

3 054,00  sis alv. 24%

Jøtul F 165 -Kamiina on loistava ratkaisu erilaisten tilojen lämmitykseen. Tämä on tyylikäs kamiina suurilla sivulaseilla sekä säilytystilalla. Kamiina lämmittää varmuudella 129 m2, ja on myös omiaan lisäämään viihtyvyyttä.

  • Takkatyyppi – Kamiina
  • Toimintaperiaate – Kiertoilma
  • Norjalaista laatua
  • Mitat – 450 mm x 447 x 1033
  • Lämmitysala: 129 m
 €
Ota yhteyttä

Kuvaus

Laadukasta lämmitystä Jøtul-kamiinalla

Jøtul F 165 on tehokas lämmönlähde, joka yhdistää norjalaisen laadun ja skandinaavisen designin. Kamiinan toimintaperiaate on Kiertoilma ja sen energialuokka on A+. Sen luvataan lämmittävän 129 m2 ala, mikä tekee siitä loistavan lämmitysratkaisun esimerkiksi omakotitaloihin. Suurin kamiinaan mahtuvan polttopuun pituus on kätevästi 33 cm.

Lämpöä koteihin ja mökkeihin tyyliä unohtamatta

Ulkonäöltään tämä kamiina on kompakti ja moderni. Jøtul F 165 on tyylikäs musta kamiina. Jøtul-kamiina ei pelkästään lämmitä, vaan tuo myös tyylilliset ominaisuudet edukseen.

Vakuuttava laatu ja hyvät ominaisuudet

Jøtul F 165 -kamiinalle maininnanarvoista on sokkelissa oleva säilytystila, jossa voidaan säilyttää varusteita, jotka muuten olisivat koko ajan esillä. Kamiina edustaa norjalaista laatua. Tulisija sopii moderniin sisustukseen ja lämmittää tehokkaasti jo 3 kW:n teholla. Se sopii lämmitykseen matalalla teholla, ja paloilmaa on helppo säätää vain yhdellä ilmaventtiilillä.

Nettitakasta paras kamiina jokaiseen lämmitystarpeeseen

Tämä tulisija on asennettavissa joko suoralle seinälle tai nurkkaan. Kamiinan mitat ovat 450 mm x 447 x 1033 ja sen paino on 145 kg. Kamiinoilla on lukuisia erilaisia käyttökohteita, joihin vaikuttaa tilan koko ja kamiinan lämmitysala. Pientaloihin ja omakotitaloihin kamiinat tuovat tehokkaan ja kotoisan lämmitysratkaisun sekä pää- että lisälämmönlähteenä. Ne ovat suosittuja mökeillä ja huviloilla, joissa ei mahdollisesti ole sähkölämmitystä. Kamiinoita käytetään myös muun muassa ravintoloissa toimistoissa ja erilaisissa rakennusprojekteissa, kuten osana taidegallerioita luomassa esteettistä arvoa ja viihtyisää tunnelmaa.

  • Valurautaa
  • Sopii lämmitykseen matalalla teholla
  • Paloilmaa helppo säätää vain yhdellä ilmaventtiilillä

Lisävarusteet

 

Tekniset tiedot:

Mitat (LxSxK) 450 mm x 447 x 1033 mm
Lämmitysala 129 m²
Suurin halkojen pituus 33 cm
Paino 145 kg
Värivaihtoehdot musta
Teho 3,7-9 kW
Hyötysuhde 82 %
Nimellisteho 5 kW
Hormiliitos päältä tai takaa
Savukanavaliitäntä Ø 150 mm
Savukaasujen ka. lämpötila 260 °C
CO-partikkelit 13%:ssa O2 0,10 %
Energialuokka A+
Suojaetäisyys 200 mm taakse, sivuille 700 mm