Jøtul F 135

1 890,00  sis alv. 24%

Jøtul F 135 on näppärän kokoinen kamiina, joka on helppo sijoittaa melkein mihin tahansa tilaan, jossa on pieni lämmitystarve. Kotiin tai mökille. Muotoilultaan tyylipuhdas kamiina myös polttaa puuta puhtaasti.

Takan voi sijoittaa joko suoralle seinälle tai nurkkaan.

 €
Ota yhteyttä
Osasto: Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

Jøtul F 135 korkeamallinen kamiina, joka on suunniteltu toimimaan parhaiten matalalla teholla. Tilassa, jossa on suhteellisen vähäinen lämmitystarve, kamiina tarjoaa miellyttävän lämmityselämyksen. Tuli näkyy hyvin suurehkosta lasiluukusta ja sivulasit tuovat tulen näkyviin entistä paremmin. Kamiinan moderni polttotekniikka säästää puuta jopa 40 %. Kiertoilma­paneeliensa ansiosta kamiinan voi sijoittaa lähelle palavia materiaaleja. Suojaetäisyys takaanta on 10 cm tulenarkaan materiaaliin. Lasipinnoista suojaetäisyys on 50 cm.

Kamiina on kauttaaltaan valmistettu valuraudasta, jolloin takka tulee varmasti kestää. Mattamusta maalipinta korostaa kamiinan puhdaslinjaisuutta.

Keveytensä ansiosta takan voi asentaa lattialle ilman perustan vahvistamista, joten voit asentaa sen helposti myös taloon, jossa tulisijaa ei aiemmin ole ollut.

Lisävarusteet

Samaan sarjaan kuuluu myös kamiinat sokkelilla, pylväsjalalla ja ilman sivulaseja.

Tekniset tiedot:

Mitat (LxSxK) 410 x 396 x 1098 mm
Lämmitysala 100 m²
Suurin halkojen pituus 25 cm
Paino 140 kg
Värivaihtoehdot musta
Teho 2,8-7 kW
Hyötysuhde 83 %
Nimellisteho 4,7 kW
Hormiliitos päältä tai takaa
Savukanavaliitäntä Ø 150 mm
Savukaasujen ka. lämpötila 260 °C
CO-partikkelit 13%:ssa O2 0,09 %
Energialuokka A+
Suojaetäisyys tulenarkaan materiaaliin taakse 100 mm, sivulle 500 mm, kulmaan sijoitettuna: sivuille 180 mm