Jøtul F 105 LL valkoinen emali

2 809,00  sis alv. 24%

JØTUL F 105 on pienestä koostaan huolimatta kamiina, jolla on luonnetta ja joka lämmittää tehokkaasti. Yksi kamiinan muotoilun yksityiskohdista on sen suuri vaakasuunnassa oleva lasiluukku, jonka läpi tuli näkyy erittäin hyvin. Kamiina on valkoisella emalilla pinnoitettuna, jolloin sen pintaa ei tarvitse huoltaa.

Takan voi sijoittaa joko suoralle seinälle tai nurkkaan.

 €
Ota yhteyttä

Kuvaus

Tehokasta lämmitystä Jøtul-kamiinalla

Jøtul F 105 LL on tehokas lämmönlähde, joka yhdistää norjalaisen laadun ja skandinaavisen designin. Kamiinan toimintaperiaate on Kiertoilma ja sen energialuokka on A+. Sen luvataan lämmittävän 86 m² ala, mikä tekee siitä varman lämmitysratkaisun esimerkiksi koteihin tai mökille. Suurin kamiinaan mahtuvan polttopuun pituus on kompaktisti 33 cm.

Lämmitysratkaisu koteihin ja mökkeihin tyyliä unohtamatta

Ulkonäöltään tämä kamiina on kompakti, ja se on saatavissa mustaksi maalattuna tai valkoiseksi emaloituna. Jøtul F 105 LL on näyttävä valkoinen emaloitu kamiina. Jøtul-kamiina ei pelkästään lämmitä, vaan tuo myös tyylilliset ominaisuudet edukseen.

Norjalainen laatu ja merkittävät ominaisuudet

Jøtul F 105 LL -kamiinalle maininnanarvoista on sopivuus matalenergiataloihin. Sen hyväksymisluokka on 1, mikä tarkoittaa, että se pystyy polttamaan puhtaasti pienemmällä teholla kuin luokan 2 kamiina. Luokan 1 tulisijat polttavat puhtaasti, kun polttopuun vähimmäismäärä on alle 0,8 kg/h, kun taas luokan 2 tulisijat polttavat puhtaasti, kun polttopuun vähimmäismäärä on alle 1,25 kg /h. Kamiina edustaa norjalaista laatua. JØTUL F 105 on pienestä koostaan huolimatta kamiina, jolla on luonnetta, ja joka lämmittää tehokkaasti luovuttaen sekä säteilylämpöä että kiertoilmalämpöä. Sen luukussa on vain yksi ilmansäädin, joten kamiinaa on helppo käyttää..

Nettitakasta paras kamiina jokaiseen lämmitystarpeeseen

Tämä tulisija on asennettavissa joko suoralle seinälle tai nurkkaan. Kamiinan mitat ovat 410 x 350 x 690 mm ja sen paino on 97 kg. Kamiinoilla on lukuisia erilaisia käyttökohteita, joihin vaikuttaa tilan koko ja kamiinan lämmitysala. Pientaloihin ja omakotitaloihin kamiinat tuovat tehokkaan ja viihtyvyyttä lisäävän lämmitysratkaisun sekä pää- että lisälämmönlähteenä. Ne ovat pidettyjä mökeillä ja huviloilla, joissa ei välttämättä ole sähkölämmitystä. Kamiinoita käytetään myös muun muassa ravintoloissa liiketiloissa ja erilaisissa rakennusprojekteissa, kuten osana lasiterasseja luomassa esteettistä arvoa ja viihtyisää tunnelmaa.

Puhtaasti palava tulipesä

Tämä malli on puhtaasti palava. Tulipesän yläreunassa olevan vetoventtiilin ansiosta luukun lasi pysyy tavallista puhtaampana ja takka polttaa huomattavasti vähemmän puuta. Puun palaessa pidempään myös päästöt ovat alhaisemmat.

Lisävarusteet

Vuolukivinen päällyslevy, tuhkalista, eduspelti/lasi, raitisilmaliitäntä.

 

Tekniset tiedot:

Mitat (LxSxK) 410 x 350 x 690 mm
Lämmitysala 86 m²
Suurin halkojen pituus 33 cm
Paino 97 kg
Värivaihtoehdot valkoinen emali
Teho 2,4-6 kW
Hyötysuhde 83 %
Nimellisteho 4,5 kW
Hormiliitos päältä tai takaa
Savukanavaliitäntä Ø 125 mm
Savukaasujen ka. lämpötila 231 °C
CO-partikkelit 13%:ssa O2 0,09 %
Energialuokka A+
Suojaetäisyys taakse 385 mm, sivuille 400 mm, kulmaan sijoitettuna 430 mm