Jøtul F 105 LL valkoinen emali

1 880,00  sis alv. 24%

JØTUL F 105 on pienestä koostaan huolimatta kamiina, jolla on luonnetta ja joka lämmittää tehokkaasti. Yksi kamiinan muotoilun yksityiskohdista on sen suuri vaakasuunnassa oleva lasiluukku, jonka läpi tuli näkyy erittäin hyvin. Kamiina on valkoisella emalilla pinnoitettuna, jolloin sen pintaa ei tarvitse huoltaa.

Takan voi sijoittaa joko suoralle seinälle tai nurkkaan.

 €
Ota yhteyttä
Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

JØTUL F 105 on pienestä koostaan huolimatta kamiina, jolla on luonnetta ja joka lämmittää tehokkaasti. Yksi kamiinan muotoilun yksityiskohdista on sen suuri vaakasuunnassa oleva lasiluukku, jonka läpi tuli näkyy erittäin hyvin. Luukussa on vain yksi ilmansäädin, joten kamiinaa on helppo käyttää. Kamiinaan on saatavissa perinteisen tyyliset jalat tai sokkeli. Lisävarusteena tuhkalista ja vuolukivinen päällyslevy.

JØTUL F 105 on kehitetty toimimaan optimaalisesti pienellä teholla, mutta tarvittaessa siitä löytyy riittävästi tehoa myös kylminä vuodenaikoina. Kamiina luovuttaa sekä säteilylämpöä että kiertoilmalämpöä – siksi se on helppo sijoittaa huonetilaan ja se luovuttaa kodikasta lämpöä. Kamiinaa on saatavissa mustaksi maalattuna ja valkoiseksi emaloituna.

JØTUL F 105 sopii matalaenergiataloihin. Sen hyväksymisluokka on 1, mikä tarkoittaa, että se pystyy polttamaan puhtaasti pienemmällä teholla kuin luokan 2 kamiina. Luokan 1 tulisijat polttavat puhtaasti, kun polttopuun vähimmäismäärä on alle 0,8 kg/h, kun taas luokan 2 tulisijat polttavat puhtaasti, kun polttopuun vähimmäismäärä on alle 1,25 kg /h.

Puhtaasti palava tulipesä

Tämä malli on puhtaasti palava. Tulipesän yläreunassa olevan vetoventtiilin ansiosta luukun lasi pysyy tavallista puhtaampana ja takka polttaa huomattavasti vähemmän puuta. Puun palaessa pidempään myös päästöt ovat alhaisemmat.

Lisävarusteet

Vuolukivinen päällyslevy, tuhkalista, eduspelti/lasi, raitisilmaliitäntä.

 

Tekniset tiedot:

Mitat (LxSxK) 410 x 350 x 690 mm
Lämmitysala 86 m²
Suurin halkojen pituus 33 cm
Paino 97 kg
Värivaihtoehdot valkoinen emali
Teho 2,4-6 kW
Hyötysuhde 83 %
Nimellisteho 4,5 kW
Hormiliitos päältä tai takaa
Savukanavaliitäntä Ø 125 mm
Savukaasujen ka. lämpötila 231 °C
CO-partikkelit 13%:ssa O2 0,09 %
Energialuokka A+
Suojaetäisyys taakse 385 mm, sivuille 400 mm, kulmaan sijoitettuna 430 mm