Wiking Miro 2

2 175,00  sis alv. 24%

Wiking Miro 2 on tyylikäs, sulavalinjainen ja kompakti takka, joka mahtuu kaikkiin huoneisiin. Takassa on pilarijalka, joka keventää takan ulkonäköä huomattavasti.

Takan voi sijoittaa joko suoralle seinälle tai nurkkaan.

Wiking Miro kevyttakka on takka sinulle, joka arvostat tyylikästä, tyylipuhdasta ja innovatiivista takkaa ja haluat nauttia tulen katselusta.

 €
Ota yhteyttä

Kuvaus

Wiking Miro 2 on pilarijalkainen takka. Pilarijalalka keventää takan ulkonäköä ja antaa takalle siron ulkonäön.

Wiking Miro 2 pilarijalka mallia on saatavilla mustana sekä harmaana. Takassa on automaattinen sytytystoiminto nopeampaa sytytystä varten, boost-toiminto hiilloksen herättämiseen sekä hiljainen tuhkalaatikko. Kiertoilmatoiminto puhaltaa kuumaa ilmaa ja lämmittää suurenkin tilan nopeasti.

Wiking kamiinan Automatic toiminnon hyödyt:

  • helpompi sytyttää
  • helpompi käyttää
  • kamiinaa ei tarvitse säätää itse niin paljon
  • pienempi puun kulutus
  • puhtaampi lasiluukku
  • puhtaampi savupiippu
  • pinempi ympäristörasitus

Lisävarusteet

Wiking Miro 2 pilarijalka -malliin saa lisävarusteena palamisilmaliitännän, jonka avulla palamisilma voidaan tuoda joko lattian tai seinän läpi. Lasinen tai teräksinen eduslaatta täydentää kokonaisuuden.

Wiking Miro 2 pilarijalka mallista on myös saatavilla matala malli, joka sopii hyvin pieniin tiloihin.

Tekniset tiedot:

Mitat (LxSxK) 468 x 356 x 1110 mm
Lämmitysala 80 m²
Suurin halkojen pituus 33 cm
Paino 93 kg
Värivaihtoehdot musta, harmaa
Teho 3-8 kW
Hyötysuhde 78 %
Nimellisteho 4,9 kW
Hormiliitos päältä tai takaa
Savukanavaliitäntä Ø 150 mm
Savukaasujen ka. lämpötila 295 °C
CO-partikkelit 13%:ssa O2 0,09 %
Energialuokka A
Suojaetäisyys tulenarkaan materiaaliin taakse 100 mm sivuille 310 mm kulmista 100 mm

Wiking Paloilmaliitäntä

Puhtaan ja tehokkaan palamisen edellytys on jatkuva ilmavirta kamiinaan. Nykypäivän kodin on oltava sekä energiatehokkaita että ympäristöystävällisiä ja siksi niiden eristys on erittäin hyvä. Tämä on järkevää, mutta se voi olla ongelma puulämmitteisen kamiinan riittävän paloilman saannin kannalta. Ratkaisu on paloilmajärjestelmä, joka varmistaa jatkuvan ilmavirran puulämmitteiseen Wiking kamiinaan. Paloilmaliitos luo ilmankierron, joka on melkein läpäisemätön.

Wiking kamiinoiden palotekniikka ja Automatic järjestelmä.

Wiking kamiinoissa paloilma tuodaan tulipesään yläkautta kuumana. Paloilma otetaan takan kuoren sisään jossa tulipesän liekit kuumentavat paloilman ennen kuin se puhaltuu suoraan liekkiin.

Paloilmaa johdetaan tulipesään kolmea eri kautta: Ensiöpaloilma arinan läpi. Toisiopaloilma tulipesän takaosan reijistä. Lasin huuhteluilma lasin yläosasta. Kun kamiina sytytetään, suurin osa paloilmasta tulee ensiöpaloilmansyötön kautta. Sytyttämisen jälkeen ensiöpaloilmansyöttöä säädetään pienemmälle (kamiinan paloilmansäätimestä). Tästä johtuen suurempi osa paloilmasta tulee toisiopaloilma- ja lasinhuuhtelupaloilmakanavista.

Kun tavallisessa kamiinassa säädetään paloilmaa pienemmälle, kamiina alkaa yleensä palamaan kytemällä: puu palaa huonosti, lasiluukku mustuu, piippu nokeentuu ja lämpöä tulee vähän.

Wiking kamiinan Automatic järjestelmä auttaa säätämään kamiinan paloilmansyöttöä niin, että palaotapahtuma on mahdollisimman hyvä. Kamiinan tulipesässä on kaksoismetallijousi joka reagoi lämpötilaan, ja säätää automaattisesti ensiöpaloimansyötön mahdollisimman hyville asetuksille, niin että kamiina saa hyvin ilmaa syttyessään ja polton sekä puiden lisäyksen aikana.