Ale!

Wiking Miro 1

2 200,00  sis alv. 24%

Wiking Miro 1 -Kamiina on loistava ratkaisu useiden tilojen lämmitykseen. Tämä on tyylikäs pilarijalkainen takka, jota on saatavilla mustana ja harmaana. Sen suuri luukku ja suuret sivulasit antavat tulen loistaa kaikkialle huoneeseen. Kamiina lämmittää luvatusti 80 m², ja on myös omiaan lisäämään tunnelmaa.

 • Takkatyyppi – Kamiina
 • Toimintaperiaate – Kiertoilma
 • Tanskalaista laatua
 • Mitat – 468 x 356 x 1110 mm
 • Lämmitysala: 80 m²
 €
Ota yhteyttä

Kuvaus

Tehokasta lämmitystä Wiking-kamiinalla

Wiking Miro 1 on tehokas lämmönlähde, joka yhdistää tanskalaisen laadun ja harkitun designin. Kamiinan toimintaperiaate on Kiertoilma ja sen energialuokka on A+. Sen luvataan lämmittävän 80 m² ala, mikä tekee siitä varman lämmitysratkaisun esimerkiksi koteihin tai mökille. Suurin kamiinaan mahtuvan polttopuun pituus on kätevästi 33 cm.

Lämmitystä koteihin ja mökkeihin tyyliä unohtamatta

Ulkonäöltään tämä kamiina on puhdaslinjainen ja siro. Wiking Miro 1 on näyttävä musta tai harmaa kamiina]. Wiking-kamiina ei pelkästään lämmitä, vaan tuo myös ulkonäölliset ominaisuudet edukseen.

Vakuuttava laatu ja hyvät ominaisuudet

WikingMiro 1 -kamiinalle tyypillistä on innovatiiviset ominaisuudet sekä pilarijalka, joka keventää takan ulkonäköä ja antaa takalle siron ulkonäön. Takka on myös erittäin tehokas. Kamiina edustaa tanskalaista laatua. Takassa on automaattinen sytytystoiminto nopeampaa sytytystä varten, boost-toiminto hiilloksen herättämiseen sekä hiljainen tuhkalaatikko. Kiertoilmatoiminto puhaltaa kuumaa ilmaa ja lämmittää suurenkin tilan nopeasti.

Wiking-kamiinan Automatic-toiminnon hyödyt:

 • helpompi sytyttää
 • helpompi käyttää
 • kamiinaa ei tarvitse säätää itse niin paljon
 • pienempi puun kulutus
 • puhtaampi lasiluukku
 • puhtaampi savupiippu
 • pienempi ympäristörasitus

Nettitakasta paras kamiina jokaisen lämmitystarpeeseen

Tämä tulisija on asennettavissa joko suoralle seinälle tai nurkkaan. Malliin saa lisävarusteena palamisilmaliitännän, jonka avulla palamisilma voidaan tuoda joko lattian tai seinän läpi. Kamiinan mitat ovat 468 x 356 x 1110 mm ja sen paino on 90 kg. Kamiinoilla on lukuisia erilaisia käyttökohteita, joihin vaikuttaa tilan koko ja kamiinan lämmitysala. Pientaloihin ja omakotitaloihin kamiinat tuovat tehokkaan ja viihtyvyyttä lisäävän lämmitysratkaisun sekä pää- että lisälämmönlähteenä. Ne ovat pidettyjä mökeillä ja huviloilla, joissa ei mahdollisesti ole sähkölämmitystä. Kamiinoita käytetään myös muun muassa kahviloissa toimitiloissa ja erilaisissa rakennusprojekteissa, kuten osana taidegallerioita luomassa esteettistä arvoa ja viihtyisää tunnelmaa.

Lisävarusteet

Wiking Miro 1 pilarijalka -malliin saa lisävarusteena palamisilmaliitännän, jonka avulla palamisilma voidaan tuoda joko lattian tai seinän läpi. Lasinen tai teräksinen eduslaatta täydentää kokonaisuuden.

Wiking Miro 1 pilarijalka mallista on myös saatavilla matala malli, joka sopii hyvin pieniin tiloihin.

Tekniset tiedot:

Mitat (LxSxK) 468 x 356 x 1110 mm
Lämmitysala 80 m²
Suurin halkojen pituus 33 cm
Paino 90 kg
Värivaihtoehdot musta, harmaa
Teho 3-8 kW
Hyötysuhde 78 %
Nimellisteho 4,9 kW
Hormiliitos päältä tai takaa
Savukanavaliitäntä Ø 150 mm
Savukaasujen ka. lämpötila 295 °C
CO-partikkelit 13%:ssa O2 0,09 %
Energialuokka A+
Suojaetäisyys tulenarkaan materiaaliin taakse 100 mm sivuille 520 mm kulmista 380 mm

Wiking Paloilmaliitäntä

Puhtaan ja tehokkaan palamisen edellytys on jatkuva ilmavirta kamiinaan. Nykypäivän kodin on oltava sekä energiatehokkaita että ympäristöystävällisiä ja siksi niiden eristys on erittäin hyvä. Tämä on järkevää, mutta se voi olla ongelma puulämmitteisen kamiinan riittävän paloilman saannin kannalta. Ratkaisu on paloilmajärjestelmä, joka varmistaa jatkuvan ilmavirran puulämmitteiseen Wiking kamiinaan. Paloilmaliitos luo ilmankierron, joka on melkein läpäisemätön.

Wiking kamiinoiden palotekniikka ja Automatic järjestelmä.

Wiking kamiinoissa paloilma tuodaan tulipesään yläkautta kuumana. Paloilma otetaan takan kuoren sisään jossa tulipesän liekit kuumentavat paloilman ennen kuin se puhaltuu suoraan liekkiin.

Paloilmaa johdetaan tulipesään kolmea eri kautta: Ensiöpaloilma arinan läpi. Toisiopaloilma tulipesän takaosan reijistä. Lasin huuhteluilma lasin yläosasta. Kun kamiina sytytetään, suurin osa paloilmasta tulee ensiöpaloilmansyötön kautta. Sytyttämisen jälkeen ensiöpaloilmansyöttöä säädetään pienemmälle (kamiinan paloilmansäätimestä). Tästä johtuen suurempi osa paloilmasta tulee toisiopaloilma- ja lasinhuuhtelupaloilmakanavista.

Kun tavallisessa kamiinassa säädetään paloilmaa pienemmälle, kamiina alkaa yleensä palamaan kytemällä: puu palaa huonosti, lasiluukku mustuu, piippu nokeentuu ja lämpöä tulee vähän.

Wiking kamiinan Automatic järjestelmä auttaa säätämään kamiinan paloilmansyöttöä niin, että palaotapahtuma on mahdollisimman hyvä. Kamiinan tulipesässä on kaksoismetallijousi joka reagoi lämpötilaan, ja säätää automaattisesti ensiöpaloimansyötön mahdollisimman hyville asetuksille, niin että kamiina saa hyvin ilmaa syttyessään ja polton sekä puiden lisäyksen aikana.