Ale!

Hwam 4540c

2 700,00  sis alv. 24%

Hwam 4540c -Kamiina on varma ratkaisu monenlaisten eri tilojen lämmitykseen. Tämä on sulavalinjainen takka, joka mahtuu kaikkiin huoneisiin. Kamiina lämmittää luvatusti 70 m², ja on myös omiaan lisäämään kodikkuutta.

  • Takkatyyppi – Kamiina
  • Toimintaperiaate – Kiertoilma
  • Tanskalaista laatua
  • Mitat – 500 x 406 x 1143 mm
  • Lämmitysala: 70 m²
 €
Ota yhteyttä

Kuvaus

Tehokasta lämmitystä Hwam-kamiinalla

Hwam 4540c on tehokas lämmönlähde, joka yhdistää tanskalaisen laadun ja harkitun designin. Kamiinan toimintaperiaate on Kiertoilma ja sen energialuokka on A+. Sen luvataan lämmittävän 70 m² ala, mikä tekee siitä loistavan lämmitysratkaisun esimerkiksi huvilaan tai mökille. Suurin kamiinaan mahtuvan polttopuun pituus on 31 cm.

Lämpöä koteihin ja mökkeihin designia unohtamatta

Hwam 4540c -Kamiinalle maininnanarvoista on takassa suuret sivulasit, jotka näyttävät tulen kolmeen suuntaan. Kamiina edustaa tanskalaista laatua. Takassa on Autopilot-toiminto, jonka avulla hallitaan paloilmansyöttöä koko polton aikana. Käytännössä se tarkoittaa, että HWAM-kamiinasi toimii automaattiohjauksella, niin ettei sinun tarvitse koko ajan säätää kamiinaa, ja että se palaa kaikissa polton vaiheissa (sytytys, poltto, hiillos) mahdollisimman puhtaasti. Lämpöherkkä kaksoismetallijousi laajenee tai supistuu tulipesän lämpötilan mukaan. Jousi säätää ensiö- toisio- ja lasinhuuhtelu paloilmansyötöt tulipesän lämpötilan mukaan niin, että palotapahtuma on mahdollisimman puhdas. Kun tulet on sytytetty, asetat halutun lämpötilan paloilmansäätimellä ja järjestelmä huolehtii kamiinan säätämisestä sen jälkeen

Vakuuttava laatu ja hyvät ominaisuudet

Hwam 4540c -kamiinalle ominaista on takassa suuret sivulasit, jotka näyttävät tulen kolmeen suuntaan. Kamiina edustaa tanskalaista laatua. Takassa on Autopilot-toiminto, jonka avulla hallitaan paloilmansyöttöä koko polton aikana. Käytännössä se tarkoittaa, että HWAM-kamiinasi toimii automaattiohjauksella, niin ettei sinun tarvitse koko ajan säätää kamiinaa, ja että se palaa kaikissa polton vaiheissa (sytytys, poltto, hiillos) mahdollisimman puhtaasti. Lämpöherkkä kaksoismetallijousi laajenee tai supistuu tulipesän lämpötilan mukaan. Jousi säätää ensiö- toisio- ja lasinhuuhtelu paloilmansyötöt tulipesän lämpötilan mukaan niin, että palotapahtuma on mahdollisimman puhdas. Kun tulet on sytytetty, asetat halutun lämpötilan paloilmansäätimellä ja järjestelmä huolehtii kamiinan säätämisestä sen jälkeen.

Nettitakasta täydellinen kamiina jokaiseen lämmitystarpeeseen

Tämä tulisija on asennettavissa joko suoralle seinälle tai nurkkaan. Keveytensä ansiosta takan voi asentaa lattialle ilman perustan vahvistamista, joten voit asentaa sen helposti myös taloon, jossa tulisijaa ei aiemmin ole ollut. Kamiinan mitat ovat 500 x 406 x 1143 mm ja sen paino on 119 kg. Kamiinoilla on lukuisia erilaisia käyttökohteita, joihin vaikuttaa tilan koko ja kamiinan lämmitysala. Pientaloihin ja omakotitaloihin kamiinat tuovat tehokkaan ja kotoisan lämmitysratkaisun sekä pää- että lisälämmönlähteenä. Ne ovat tykättyjä mökeillä ja huviloilla, joissa ei välttämättä ole sähkölämmitystä. Kamiinoita käytetään myös muun muassa ravintoloissa toimitiloissa ja erilaisissa rakennusprojekteissa, kuten osana taidegallerioita luomassa kodikasta ja viihtyisää tunnelmaa.

Takkaa saa joko harmaana tai mustana.

c-luukku: valurautakarmi näkyvissä

Lisävarusteet

Hwam 4530 malliin saa lisävarusteena palamisilmaliitännän, jonka avulla palamisilma voidaan tuoda joko lattian tai seinän läpi. Lasinen tai teräksinen eduslaatta täydentää kokonaisuuden.

Tekniset tiedot:

Mitat (LxSxK) 500 x 406 x 1143 mm
Lämmitysala 70 m²
Suurin halkojen pituus 31 cm
Paino 119 kg
Värivaihtoehdot musta, harmaa
Teho 2-6 kW
Hyötysuhde 80,0 %
Nimellisteho 4,9 kW
Hormiliitos päältä tai takaa
Savukanavaliitäntä Ø 150 mm
Savukaasujen ka. lämpötila 312 °C
CO-partikkelit 13%:ssa O2 0,10 %
Energialuokka A+
Suojaetäisyys tulenarkaan materiaaliin taakse 100 mm sivuille 350 mm

Hwam paloilmaliitäntä

Tiukentuvat rakennusmääräykset sekä energian korkea hinta ohjaavat rakentamista yhä enenevässä määrin energiatehokkuuteen. Hyvää energialukua tavoitellaan yleisesti tiiviimmällä rakennustavalla sekä tiukasti kontrolloiduilla ilmanvaihtojärjestelmillä. Tulisijan kannalta ongelmaksi voi muodostua riittävä paloilman saatavuus, joka vaikuttaa merkittä-västi tulisijan normaaliin toimintaan. Erityisesti uudisrakentamisessa paloilma kannattaakin tuoda huoneistoon hallitusti joko korvausilma-venttiilillä tai kanavoimalla paloilma suoraan tulisijaan. Ulkoa tuodulla paloilmalla on sekä asumisviihtyvyyden että tulisijan toiminnan kannalta monta etua.

  • Paloilman tuonti ulkoa suoraan tulisijalle takaa riittävän paloilman häiritsemättä talon omaa ilmanvaihtojärjestelmää, jolloin sillä ei ole vaikutusta huoneiston ilmanlaatuun. Tulisijan ja hormin toiminta pysyy riippumattomana rakennuksen ilmanvaihtojärjestelmästä palon aikana.
  • Paloilman kanavointi estää hallitsemattomia ilmavuotoja.
  • Hallittu paloilman kanavointi estää ylimääräisen ulkoilman pääsyn huoneistoon, ikkunoita ei tarvitse avata eikä vedon tunnetta pääse syntymään.

Hwam kamiinoiden palotekniikka ja Autopilot järjestelmä.

Hwam kamiinoissa paloilma tuodaan tulipesään yläkautta kuumana. Paloilma otetaan takan kuoren sisään jossa tulipesän liekit kuumentavat paloilman ennen kuin se puhaltuu suoraan liekkiin.

Paloilmaa johdetaan tulipesään kolmea eri kautta: Ensiöpaloilma arinan läpi. Toisiopaloilma tulipesän takaosan reijistä. Lasin huuhteluilma lasin yläosasta. Kun kamiina sytytetään, suurin osa paloilmasta tulee ensiöpaloilmansyötön kautta. Sytyttämisen jälkeen ensiöpaloilmansyöttöä säädetään pienemmälle (kamiinan paloilmansäätimestä). Tästä johtuen suurempi osa paloilmasta tulee toisiopaloilma- ja lasinhuuhtelupaloilmakanavista.

Kun tavallisessa kamiinassa säädetään paloilmaa pienemmälle, kamiina alkaa yleensä palamaan kytemällä: puu palaa huonosti, lasiluukku mustuu, piippu nokeentuu ja lämpöä tulee vähän.

Hwam kamiinan Autopilot järjestelmä auttaa säätämään kamiinan paloilmansyöttöä niin, että palaotapahtuma on mahdollisimman hyvä. Kamiinan tulipesässä on kaksoismetallijousi joka reagoi lämpötilaan, ja säätää automaattisesti kaikki kolme paloilmansyöttöä mahdollisimman hyville asetuksille, ottaen huomioon sinun tekemäsi kamiinan tehon säädön.

Eduslasi tai pelti

Peltinen tai kirkkaaksi karkaistusta lasista valmistettu eduslaatta suojaa lattiaa ja viimeistelee kokonaisuuden.