Contura 896G Style

2 640,00  sis alv. 24%

Contura 896G Style on tyylikäs, sulavalinjainen ja kompakti takka, joka mahtuu kaikkiin huoneisiin. Takassa on useita värivaihtoehtoja ja räätälöintimahdollisuuksia. Takassa on suuret sivulasit, jotka näyttävät tulen kolmeen suuntaan.

Takan voi sijoittaa joko suoralle seinälle tai nurkkaan.

 €
Ota yhteyttä

Kuvaus

Contura 896G Style on 800 Style -malliston korotettu malli, joka on saanut malliston päivityksessä monia uusia ominaisuuksia ja entistä linjakkaamman muotoilun. Takan luukussa on suurempi lasi, josta tuli näkyy vielä paremmin. Contura 896G mallissa on myös suuret sivulasit, joista tuli näkyy hyvin kolmeen suuntaan.

Voit yhdistellä vapaasti erilaisia materiaalivaihtoehtoja ja värejä. Takan saa joko valkoisena tai mustana. Luukku on lasia, jonka uudet kahvat eivät kuumene ja ne on sulautettu paremmin takan etuosaan. Vakiokansi on lakattua alumiinia, mutta takkaan voi valita myös lasisen tai vuolukivisen kannen, joka toimii myös lämpölevynä. Paloilmakanavamalliin saa myös alumiinikannen.

Takassa on automaattinen sytytystoiminto nopeampaa sytytystä varten, boost-toiminto hiilloksen herättämiseen sekä hiljainen tuhkalaatikko.

Keveytensä ansiosta takan voi asentaa lattialle ilman perustan vahvistamista, joten voit asentaa sen helposti myös taloon, jossa tulisijaa ei aiemmin ole ollut.

Lisävarusteet

Takkaan saa lisävarusteena palamisilmaliitännän, jonka avulla palamisilma voidaan tuoda joko lattian tai seinän läpi.

Sarjaan kuuluu useita malleja ja niiden versioita.

Tekniset tiedot:

Mitat (LxSxK) 465 x 365 x 1260 mm
Lämmitysala jopa 120m²
Suurin halkojen pituus 33 cm
Paino 87 kg
Värivaihtoehdot musta, harmaa
Teho 3-6 kW
Hyötysuhde 82 %
Nimellisteho 5 kW
Hormiliitos päältä tai takaa
Savukanavaliitäntä Ø 150 mm
Savukaasujen ka. lämpötila 309 °C
CO-partikkelit 13%:ssa O2
Energialuokka A+
Suojaetäisyydet takana 100 mm, sivulla 400 mm

Automaattinen sytytys on älykäs toiminto, joka säätää automaattisesti palamisilman syöttöä arinan läpi. Luukun voi sulkea heti sytykkeiden sytytyksen jälkeen ja takka on siten täysin riippumaton huoneilmasta. Turvallisuus paranee, kun luukkua ei tarvitse jättää auki takkaa lämmitettäessä. Se on täydellinen ratkaisu nykyaikaisiin taloihin, joissa vallitsee alipaine. Toiminto on vain Conturassa ja sille on haettu patenttia.

Boost-toiminnon avulla myös lähes sammuneen hiilloksen voi pelastaa. Avaat vain vasenta kahvaa, jolloin palotilaan virtaa altapäin uutta happea, joka herättää hiilloksen ja sytyttää uudet puut. Hetken päästä voit taas nauttia kauniista tulesta ja lämmöstä.

Hyvä ilmankierto takaa tehokkaan palamisen. Viileää huoneilmaa imetään alakautta – punaiset nuolet – takkaan, jossa se lämpiää ja nousee ylöspäin. Jo muutaman minuutin kuluttua lämmintä ilmaa alkaa virrata huoneeseen.

Takan etupuolella olevalla säätimellä säädetään palamisilman – siniset nuolet – määrää ja siten tulen voimakkuutta. Palamisilma kuumenee erittäin korkeaan lämpötilaan.

Takan takaosassa on lisäkanavajärjestelmä esilämmitettyä palamisilmaa varten – vihreät nuolet.
Järjestelmän nimi on Clean Burning ja se aktivoituu, kun etupuolella olevaa paloilmasäädintä käytetään.
Takka polttaa puut tehokkaasti ja pitkään varmistaen erittäin alhaiset savukaasujen hiukkaspitoisuudet.