Contura 886G Style

2 330,00  sis alv. 24%

Contura 886 Style on tyylikäs, sulavalinjainen ja kompakti takka, joka mahtuu kaikkiin huoneisiin. Takassa on useita värivaihtoehtoja ja räätälöintimahdollisuuksia. Takassa on tyylikäs pilarijalka, joka pitää takan ulkonäön kevyenä, lisäksi suuret sivulasit näyttävät tulen kolmeen suuntaan. Tämä takka on todella upea!

Takan voi sijoittaa joko suoralle seinälle tai nurkkaan.

 €
Ota yhteyttä

Kuvaus

Contura 886G Style takassa on pilarijalka, joka nostaa tulen korkealle ja tuo sen näkyviin todella komeasti.  Pilaritakka antaa myös kokonaisuudessaan erittäin kevyen vaikutelman.Contura 886G takassa on lisäksi suuret sivulasit, jotka antavat tulen näkyä upeasti kolmeen suuntaan.

Pilaritakoissa myös kääntölevy on sellainen lisävaruste, joka antaa takalle huomattavan lisäarvon, varsinkin silloin kun takka on keskeisellä paikalla. Kääntölevyn avulla tulen saa aina näkyviin sinne missä oleskellaan.

Contura 886G Style takassa on lasilukku ja se on saatavilla valkoisena tai mustana. Vakiona takassa on lakattu alumiini kansi, mutta siihen on saatavilla myös lasi- tai vuolukivikansi.

Takassa on automaattinen sytytystoiminto nopeampaa sytytystä varten, boost-toiminto hiilloksen herättämiseen sekä hiljainen tuhkalaatikko.

Keveytensä ansiosta takan voi asentaa lattialle ilman perustan vahvistamista, joten voit asentaa sen helposti myös taloon, jossa tulisijaa ei aiemmin ole ollut.

Lisävarusteet

Takkaan saa lisävarusteena palamisilmaliitännän, jonka avulla palamisilma voidaan tuoda joko lattian tai seinän läpi.

Sarjaan kuuluu useita malleja ja niiden versioita.

Tekniset tiedot:

Mitat (LxSxK) 465 x 365 x 1100 mm
Lämmitysala jopa 120m²
Suurin halkojen pituus 33 cm
Paino 82 kg
Värivaihtoehdot musta ja valkoinen
Teho 3-7 kW
Hyötysuhde 81 %
Nimellisteho 5 kW
Hormiliitos päältä tai takaa
Savukanavaliitäntä Ø 150 mm
Savukaasujen ka. lämpötila 309 °C
CO-partikkelit 13%:ssa O2
Energialuokka A+
Suojaetäisyydet takana 100 mm, sivulla 500 mm

Automaattinen sytytys on älykäs toiminto, joka säätää automaattisesti palamisilman syöttöä arinan läpi. Luukun voi sulkea heti sytykkeiden sytytyksen jälkeen ja takka on siten täysin riippumaton huoneilmasta. Turvallisuus paranee, kun luukkua ei tarvitse jättää auki takkaa lämmitettäessä. Se on täydellinen ratkaisu nykyaikaisiin taloihin, joissa vallitsee alipaine. Toiminto on vain Conturassa ja sille on haettu patenttia.

Boost-toiminnon avulla myös lähes sammuneen hiilloksen voi pelastaa. Avaat vain vasenta kahvaa, jolloin palotilaan virtaa altapäin uutta happea, joka herättää hiilloksen ja sytyttää uudet puut. Hetken päästä voit taas nauttia kauniista tulesta ja lämmöstä.

Hyvä ilmankierto takaa tehokkaan palamisen. Viileää huoneilmaa imetään alakautta – punaiset nuolet – takkaan, jossa se lämpiää ja nousee ylöspäin. Jo muutaman minuutin kuluttua lämmintä ilmaa alkaa virrata huoneeseen.

Takan etupuolella olevalla säätimellä säädetään palamisilman – siniset nuolet – määrää ja siten tulen voimakkuutta. Palamisilma kuumenee erittäin korkeaan lämpötilaan.

Takan takaosassa on lisäkanavajärjestelmä esilämmitettyä palamisilmaa varten – vihreät nuolet.
Järjestelmän nimi on Clean Burning ja se aktivoituu, kun etupuolella olevaa paloilmasäädintä käytetään.
Takka polttaa puut tehokkaasti ja pitkään varmistaen erittäin alhaiset savukaasujen hiukkaspitoisuudet.