Contura 856W Style

1 890,00  sis alv. 24%

Contura 856W Style on tyylikäs, sulavalinjainen ja kompakti takka, joka mahtuu kaikkiin huoneisiin, joihin sen pystyy kiinnittämään. Takassa on useita värivaihtoehtoja ja räätälöintimahdollisuuksia.

Takan voi sijoittaa joko suoralle seinälle tai nurkkaan.

 €
Ota yhteyttä

Kuvaus

Contura 856W on seinälle ripustettava malli, josta on olemassa monia erilaisia versioita, joista jokaisen on helppo valita itselleen sopiva vaihtoehto. Seinälle ripustettavat mallimme ovat käytännöllisiä ja nostavat tulen paremmin näkyvälle korkeudelle. Suurten sivulasien ansiosta tuli näkyy hyvin joka suuntaan.

Tekniset tiedot:

Mitat (LxSxK) 465 x 365 x 694 mm
Lämmitysala jopa 120m²
Suurin halkojen pituus 33 cm
Paino 67 kg
Värivaihtoehdot musta
Teho 3-6 kW
Hyötysuhde 82 %
Nimellisteho 5 kW
Hormiliitos päältä tai takaa
Savukanavaliitäntä Ø 150 mm
Savukaasujen ka. lämpötila 309 °C
CO-partikkelit 13%:ssa O2
Energialuokka A+
Suojaetäisyydet tulenarkaan materiaaliin  sivulla 500 mm

Automaattinen sytytys on älykäs toiminto, joka säätää automaattisesti palamisilman syöttöä arinan läpi. Luukun voi sulkea heti sytykkeiden sytytyksen jälkeen ja takka on siten täysin riippumaton huoneilmasta. Turvallisuus paranee, kun luukkua ei tarvitse jättää auki takkaa lämmitettäessä. Se on täydellinen ratkaisu nykyaikaisiin taloihin, joissa vallitsee alipaine. Toiminto on vain Conturassa ja sille on haettu patenttia.

Boost-toiminnon avulla myös lähes sammuneen hiilloksen voi pelastaa. Avaat vain vasenta kahvaa, jolloin palotilaan virtaa altapäin uutta happea, joka herättää hiilloksen ja sytyttää uudet puut. Hetken päästä voit taas nauttia kauniista tulesta ja lämmöstä.

Hyvä ilmankierto takaa tehokkaan palamisen. Viileää huoneilmaa imetään alakautta – punaiset nuolet – takkaan, jossa se lämpiää ja nousee ylöspäin. Jo muutaman minuutin kuluttua lämmintä ilmaa alkaa virrata huoneeseen.

Takan etupuolella olevalla säätimellä säädetään palamisilman – siniset nuolet – määrää ja siten tulen voimakkuutta. Palamisilma kuumenee erittäin korkeaan lämpötilaan.

Takan takaosassa on lisäkanavajärjestelmä esilämmitettyä palamisilmaa varten – vihreät nuolet.
Järjestelmän nimi on Clean Burning ja se aktivoituu, kun etupuolella olevaa paloilmasäädintä käytetään.
Takka polttaa puut tehokkaasti ja pitkään varmistaen erittäin alhaiset savukaasujen hiukkaspitoisuudet.