Ale!

Contura 750

2 230,00  1 895,00  sis alv. 24%

Contura 750: Anna takan loistaa

 €
Ota yhteyttä

Kuvaus

Contura 750 ei ole syvyydeltään suuri, mutta sen korkealla olevan tulipesän ja suurien sivulasien kautta tulesta sekä lämmöstä voi nauttia monelta suunnalta.

Contura 700 -sarja on modernisti pyöreälinjainen ja solakka mallisto. Kaikissa malleissa on suuri lasiluukku, jonka lisäksi tietyt mallit on varustettu leveillä sivulaseilla, jotka lisäävät ennestään hyvää tulinäkyvyyttä. Takoissa on kuorimateriaalina musta tai harmaa teräs, alumiinikyljet tai vuolukiviverhoilu.

Lisävarusteet

Lisävarusteita on Contura 700 -sarjalaisiin kattavasti: Lattialaatta, Eduslasi, Puutilan ovi, Lämpömakasiini, Palamisilmaliitäntäsarja. Lisävarusteet voit valita omien tarpeiden ja mieltymyksien mukaan.

Tekniset tiedot:

Mitat (LxSxK) 459 x 372 x 1151 mm
Lämmitysala 120 m²
Suurin halkojen pituus 30 cm
Paino 103 kg
Värivaihtoehdot musta tai harmaa
Teho 3-7 kW
Hyötysuhde 80 %
Nimellisteho 4 kW
Hormiliitos päältä tai takaa
Savukanavaliitäntä Ø 150 mm
Savukaasujen ka. lämpötila 315 °C
CO-partikkelit 13%:ssa O2 0,1%
Energialuokka A+
Suojaetäisyys taakse 100mm, sivulle 450mm

Peltinen tai kirkkaaksi karkaistusta lasista valmistettu eduslaatta suojaa lattiaa ja viimeistelee kokonaisuuden.

Powerstone-lämpömakasiini on erittäin hyvin kuumuutta ja toistuvia lämpötilan vaihteluita kestävää oliviinikiveä. Lämpömakasiini ei näy takan ulkopuolelle vaan se on piilossa takan yläosassa ja pysyy lämpimänä pitkään.

Palamisilmaliitäntä. Hyvä ilmankierto takaa tehokkaan palamisen. Viileää huoneilmaa imetään alakautta – punaiset nuolet – takkaan, jossa se lämpiää ja nousee ylöspäin. Jo muutaman minuutin kuluttua lämmintä ilmaa alkaa virrata huoneeseen.

Takan etupuolella olevalla säätimellä säädetään palamisilman – siniset nuolet – määrää ja siten tulen voimakkuutta. Palamisilma kuumenee erittäin korkeaan lämpötilaan.

Takan takaosassa on lisäkanavajärjestelmä esilämmitettyä palamisilmaa varten – vihreät nuolet. Järjestelmän nimi on Clean Burning ja se aktivoituu, kun etupuolella olevaa paloilmasäädintä käytetään. Takka polttaa puut tehokkaasti ja pitkään varmistaen erittäin alhaiset savukaasujen hiukkaspitoisuudet.