Ale!

Contura 610G Style

2 520,00  2 142,00  sis alv. 24%

Contura 610G Style, lasiluukulla: Uusi henkilökohtainen suosikki.

 €
Ota yhteyttä

Kuvaus

Contura 610G on 600-sarjan pienin malli. G-malli on varustettu upealla lasiluukulla. Tulesta tulee huoneen luonnollinen katseen vangitsija. Takan ulkonäköön vaikuttaa myös valinta lämpöhyllyn tai peitelevyllisen mallin välillä.

Contura 600 Style -sarjaa on paranneltu monilla tavoin. Ne lämmittävät paremmin ja niissä on monia uusia ja kehittyneempiä toimintoja, kuten sytyttämistä nopeuttava älykäs autostart-toiminto. Lisäksi takassa on boost-toiminto hiilloksen herättämiseen sekä hiljainen tuhkalaatikko.

Keveytensä ansiosta takan voi asentaa lattialle ilman perustan vahvistamista, joten voit asentaa sen helposti myös taloon, jossa tulisijaa ei aiemmin ole ollut.

Lisävarusteet

Runsas lisävarustevalikoima tarjoaa kaikkea hyödyllistä, joilla teet takastasi entistä toimivamman: Lattialaatta, lattialasi, lämpölevy, puhallin, powerstone-varaava massa jne. Varustele takkasi oman mieltymyksen ja tarpeidesi mukaan.

Sarjaan kuuluu useita malleja ja niiden versioita.

Tekniset tiedot:

Mitat (LxSxK) 540 x 495 x 1260 mm
Lämmitysala 150m²
Suurin halkojen pituus 36 cm
Paino 120 kg
Värivaihtoehdot musta, valkoinen
Teho 3-9 kW
Hyötysuhde 86 %
Nimellisteho 5 kW
Hormiliitos päältä tai takaa
Savukanavaliitäntä Ø 150 mm
Savukaasujen ka. lämpötila 247 °C
CO-partikkelit 13%:ssa O2 0,08%
Energialuokka A+
Suojaetäisyydet tulenarkaan materiaaliin taakse 100mm, sivulle 528mm

Automaattinen sytytys on älykäs toiminto, joka säätää automaattisesti palamisilman syöttöä arinan läpi. Luukun voi sulkea heti sytykkeiden sytytyksen jälkeen ja takka on siten täysin riippumaton huoneilmasta. Turvallisuus paranee, kun luukkua ei tarvitse jättää auki takkaa lämmitettäessä. Se on täydellinen ratkaisu nykyaikaisiin taloihin, joissa vallitsee alipaine. Toiminto on vain Conturassa ja sille on haettu patenttia.

Boost-toiminnon avulla myös lähes sammuneen hiilloksen voi pelastaa. Avaat vain vasenta kahvaa, jolloin palotilaan virtaa altapäin uutta happea, joka herättää hiilloksen ja sytyttää uudet puut. Hetken päästä voit taas nauttia kauniista tulesta ja lämmöstä.

Hyvä ilmankierto takaa tehokkaan palamisen. Viileää huoneilmaa imetään alakautta – punaiset nuolet – takkaan, jossa se lämpiää ja nousee ylöspäin. Jo muutaman minuutin kuluttua lämmintä ilmaa alkaa virrata huoneeseen.

Takan etupuolella olevalla säätimellä säädetään palamisilman – siniset nuolet – määrää ja siten tulen voimakkuutta. Palamisilma kuumenee erittäin korkeaan lämpötilaan.

Takan takaosassa on lisäkanavajärjestelmä esilämmitettyä palamisilmaa varten – vihreät nuolet.
Järjestelmän nimi on Clean Burning ja se aktivoituu, kun etupuolella olevaa paloilmasäädintä käytetään.
Takka polttaa puut tehokkaasti ja pitkään varmistaen erittäin alhaiset savukaasujen hiukkaspitoisuudet.