Contura 596G Style

3 150,00  sis alv. 24%

Suuri luukku ja suuret sivulasit antavat tulen loistaa kaikkialle huoneeseen. Contura 556 Style on pieni, näppärän kokoinen, helposti sijoitettava ja erittäin tehokas. Puhdaslinjaisen takan voi sijoittaa joko suoralle seinälle tai nurkkaan. Uuden malliston muotoilua on parannettu ja uusia toimintoja lisätty. Takassa on runsaasti lisävarusteita.

Contura 556 Style on takka sinulle, joka arvostat tyylikästä, tyylipuhdasta ja innovatiivista takkaa ja haluat nauttia tulen katselusta.

 €
Ota yhteyttä

Kuvaus

Contura 596G Style on pitkään ollut Conturan suosituimpia ja rakastetuimpia malleja. Contura 596 on 500-sarjan korkein mallia ja sen vuoksi se antaa myös näköä ympäristöön. Contura 596 mallistoon kuuluu korkea puutilan ovi vakiotoimitukseen.

Contura 596 Style -kevyttakassa on tyylikkäät lasikehykset, jonka uudet kahvat eivät kuumene ja ne on sulautettu paremmin takan etuosaan. Muotoilunsa ansiosta luukku on helposti käsiteltävä ja pysähtyy avattuun asentoon tulta hoitaessasi.

Takan saa joko valkoisena tai mustana, luukku on lasia ja kansi lakattua alumiinia. Kannen saa myös lasisena. Takassa on automaattinen sytytystoiminto nopeampaa sytytystä varten, boost-toiminto hiilloksen herättämiseen sekä hiljainen tuhkalaatikko.

Lisävarusteet

Myös 596 Style -malliin saa lisävarusteena palamisilmaliitännän, jonka avulla palamisilma voidaan tuoda joko lattian tai seinän läpi. Takan alaosan halkotilan voi varustaa ovella, jolloin tilassa voi säilyttää vaikkapa sytykkeitä, tulitikkuja ja suojakäsineitä. Lasinen tai teräksinen eduslaatta täydentää kokonaisuuden.

Contura 596G on saatavilla myös perinteisillä valurauta luukuilla.

Tekniset tiedot:

Mitat (LxSxK) 495 x 440 x 1529 mm
Lämmitysala jopa 120m²
Suurin halkojen pituus 33 cm
Paino 136 kg
Värivaihtoehdot musta ja valkoinen
Teho 3-7 kW
Hyötysuhde 80 %
Nimellisteho 5 kW
Hormiliitos päältä tai takaa
Savukanavaliitäntä Ø 150 mm
Savukaasujen ka. lämpötila 299 °C
CO-partikkelit 13%:ssa O2
Energialuokka A+
Suojaetäisyys tulenarkaan materiaaliin 100 mm

Automaattinen sytytys on älykäs toiminto, joka säätää automaattisesti palamisilman syöttöä arinan läpi. Luukun voi sulkea heti sytykkeiden sytytyksen jälkeen ja takka on siten täysin riippumaton huoneilmasta. Turvallisuus paranee, kun luukkua ei tarvitse jättää auki takkaa lämmitettäessä. Se on täydellinen ratkaisu nykyaikaisiin taloihin, joissa vallitsee alipaine. Toiminto on vain Conturassa ja sille on haettu patenttia.

Boost-toiminnon avulla myös lähes sammuneen hiilloksen voi pelastaa. Avaat vain vasenta kahvaa, jolloin palotilaan virtaa altapäin uutta happea, joka herättää hiilloksen ja sytyttää uudet puut. Hetken päästä voit taas nauttia kauniista tulesta ja lämmöstä.

Palamisilmaliitäntä. Hyvä ilmankierto takaa tehokkaan palamisen. Viileää huoneilmaa imetään alakautta – punaiset nuolet – takkaan, jossa se lämpiää ja nousee ylöspäin. Jo muutaman minuutin kuluttua lämmintä ilmaa alkaa virrata huoneeseen.

Takan etupuolella olevalla säätimellä säädetään palamisilman – siniset nuolet – määrää ja siten tulen voimakkuutta. Palamisilma kuumenee erittäin korkeaan lämpötilaan.

Takan takaosassa on lisäkanavajärjestelmä esilämmitettyä palamisilmaa varten – vihreät nuolet.
Järjestelmän nimi on Clean Burning ja se aktivoituu, kun etupuolella olevaa paloilmasäädintä käytetään.
Takka polttaa puut tehokkaasti ja pitkään varmistaen erittäin alhaiset savukaasujen hiukkaspitoisuudet.