Ale!

Contura 596G Style musta

3 190,00  3 100,00  sis alv. 24%

Suuri luukku ja suuret sivulasit antavat tulen loistaa kaikkialle huoneeseen. Contura 556 Style on pieni, näppärän kokoinen, helposti sijoitettava ja erittäin tehokas. Puhdaslinjaisen takan voi sijoittaa joko suoralle seinälle tai nurkkaan. Uuden malliston muotoilua on parannettu ja uusia toimintoja lisätty. Takassa on runsaasti lisävarusteita.

Contura 556 Style on takka sinulle, joka arvostat tyylikästä, tyylipuhdasta ja innovatiivista takkaa ja haluat nauttia tulen katselusta.

1 varastossa

 €
Ota yhteyttä

Kuvaus

Contura 596G Style on pitkään ollut Conturan suosituimpia ja rakastetuimpia malleja. Contura 596 on 500-sarjan korkein mallia ja sen vuoksi se antaa myös näköä ympäristöön. Contura 596 mallistoon kuuluu korkea puutilan ovi vakiotoimitukseen.

Contura 596 Style -kevyttakassa on tyylikkäät lasikehykset, jonka uudet kahvat eivät kuumene ja ne on sulautettu paremmin takan etuosaan. Muotoilunsa ansiosta luukku on helposti käsiteltävä ja pysähtyy avattuun asentoon tulta hoitaessasi.

Takan saa joko valkoisena tai mustana, luukku on lasia ja kansi lakattua alumiinia. Kannen saa myös lasisena. Takassa on automaattinen sytytystoiminto nopeampaa sytytystä varten, boost-toiminto hiilloksen herättämiseen sekä hiljainen tuhkalaatikko.

Lisävarusteet

Myös 596 Style -malliin saa lisävarusteena palamisilmaliitännän, jonka avulla palamisilma voidaan tuoda joko lattian tai seinän läpi. Takan alaosan halkotilan voi varustaa ovella, jolloin tilassa voi säilyttää vaikkapa sytykkeitä, tulitikkuja ja suojakäsineitä. Lasinen tai teräksinen eduslaatta täydentää kokonaisuuden.

Contura 596G on saatavilla myös perinteisillä valurauta luukuilla.

Tekniset tiedot:

Mitat (LxSxK) 495 x 440 x 1529 mm
Lämmitysala jopa 120m²
Suurin halkojen pituus 33 cm
Paino 136 kg
Värivaihtoehdot musta
Teho 3-7 kW
Hyötysuhde 80 %
Nimellisteho 5 kW
Hormiliitos päältä tai takaa
Savukanavaliitäntä Ø 150 mm
Savukaasujen ka. lämpötila 299 °C
CO-partikkelit 13%:ssa O2
Energialuokka A+
Suojaetäisyys tulenarkaan materiaaliin taakse 100 mm sivuille 500 mm