Contura 510G Style + JT-Teräshormi 4m

3 996,00  sis alv. 24%

Ohittamaton pakettitarjous!

Contura 510G Style, JT-Teräshormi 4m sekä vesikaton juuripellityssarja.

 €
Ota yhteyttä

Kuvaus

Contura 510G Style on tyylipuhdas takka, jossa tuli on pääosassa.Lasinen luukku tuo takkaan modernin ilmeen. Keveytensä ansiosta takan voi asentaa lattialle ilman perustan vahvistamista.

Contura 510G Style -kevyttakassa on reilun kokoisella lasilla varustettu valurautaluukku, joka päästää paljon valoa ja lämpöä huoneeseen. Muotoilunsa ansiosta luukku on helposti käsiteltävä ja pysähtyy avattuun asentoon tulta hoitaessasi.

Style-malliston käyttö on helppoa ja turvallista. Uudet kahvat eivät kuumene ja ne on sulautettu aiempaa paremmin takan etuosaan. Takassa on myös automaattinen sytytystoiminto nopeampaa sytytystä varten, boost-toiminto hiilloksen herättämiseen sekä hiljainen tuhkalaatikko.

Takkaa saa valkoisena ja mustana. Vakiokansi on lakattua alumiinia. Mustaan takkaan voi vaihtoehtoisesti valita sen tilalle joko lasisen tai vuolukivikannen, jota pitkään lämpöä luovuttavana voi käyttää myös lämpölevynä. Lasikannen alla on ohut valurautakansi. Valkoinen takka toimitetaan aina vakiokannella.

Takassa on myös automaattinen sytytystoiminto nopeampaa sytytystä varten, boost-toiminto hiilloksen herättämiseen ja hiljainen tuhkalaatikko.

Lisävarusteet

Myös 510G Style -malliin saa lisävarusteena palamisilmaliitännän, jonka avulla palamisilma voidaan tuoda joko lattian tai seinän läpi. Takan alaosan halkotilan voi varustaa ovella, jolloin tilassa voi säilyttää vaikkapa sytykkeitä, tulitikkuja ja suojakäsineitä. Lasinen tai teräksinen eduslaatta täydentää kokonaisuuden.

Lasiluukullisen lisäksi valittavana perinteinen valurautaluukullinen malli.

Tekniset tiedot:

Mitat (LxSxK) 495 x 440 x 1066 mm
Lämmitysala jopa 120m²
Suurin halkojen pituus 33 cm
Paino 105 kg
Värivaihtoehdot musta, valkoinen
Teho 3-7 kW
Hyötysuhde 80 %
Nimellisteho 5 kW
Hormiliitos päältä tai takaa
Savukanavaliitäntä Ø 150 mm
Savukaasujen ka. lämpötila 299 °C
CO-partikkelit 13%:ssa O2
Energialuokka A+
Suojaetäisyys 50 mm

Automaattinen sytytys on älykäs toiminto, joka säätää automaattisesti palamisilman syöttöä arinan läpi. Luukun voi sulkea heti sytykkeiden sytytyksen jälkeen ja takka on siten täysin riippumaton huoneilmasta. Turvallisuus paranee, kun luukkua ei tarvitse jättää auki takkaa lämmitettäessä. Se on täydellinen ratkaisu nykyaikaisiin taloihin, joissa vallitsee alipaine. Toiminto on vain Conturassa ja sille on haettu patenttia.

Boost-toiminnon avulla myös lähes sammuneen hiilloksen voi pelastaa. Avaat vain vasenta kahvaa, jolloin palotilaan virtaa altapäin uutta happea, joka herättää hiilloksen ja sytyttää uudet puut. Hetken päästä voit taas nauttia kauniista tulesta ja lämmöstä.

Palamisilmaliitäntä. Hyvä ilmankierto takaa tehokkaan palamisen. Viileää huoneilmaa imetään alakautta – punaiset nuolet – takkaan, jossa se lämpiää ja nousee ylöspäin. Jo muutaman minuutin kuluttua lämmintä ilmaa alkaa virrata huoneeseen.

Takan etupuolella olevalla säätimellä säädetään palamisilman – siniset nuolet – määrää ja siten tulen voimakkuutta. Palamisilma kuumenee erittäin korkeaan lämpötilaan.

Takan takaosassa on lisäkanavajärjestelmä esilämmitettyä palamisilmaa varten – vihreät nuolet.
Järjestelmän nimi on Clean Burning ja se aktivoituu, kun etupuolella olevaa paloilmasäädintä käytetään.
Takka polttaa puut tehokkaasti ja pitkään varmistaen erittäin alhaiset savukaasujen hiukkaspitoisuudet.