Ale!

Contura 35G korkea

3 330,00  2 830,00  sis alv. 24%

Contura 35G: Upea muotoilu ja miellyttävää lämpöä

Takan voi sijoittaa joko suoralle seinälle tai nurkkaan.

 €
Ota yhteyttä

Kuvaus

Contura 35G on Red Dot Design Award -Palkitun 35T-takan pikkusisko. Valkoinen teärskuori, lasi- tai valurautaluukku henkivät upeaa muotoilua. Tämän ansiosta takka sopii useaan eri ympäristöön. Tulisijassa on koko takan korkuiset sivulasit, joista tuli näkyy hienosti. Ainutlaatuinen Clear Burging System pitää lasit puhtaina.

Keveytensä ansiosta takan voi asentaa lattialle ilman perustan vahvistamista, joten voit asentaa sen helposti myös taloon, jossa tulisijaa ei aiemmin ole ollut.

Lisävarusteet

Lisävarusteena saatava reilun kokoinen Powerstone-lämpömakasiini luovuttaa miellyttävää lämpöä jopa 7h ajan.

Joskus on tarpeen saada lämpö leviämään huonetilaan tasaisemmin. Tähän auttaa puhallin. Lasinen tai teräksinen eduslaatta täydentää kokonaisuuden.

Tekniset tiedot:

Mitat (LxSxK) 550 x 430 x 1600 mm
Lämmitysala 120 m²
Suurin halkojen pituus 35 cm
Paino 130 kg
Värivaihtoehdot musta, valkoinen
Teho 3-7 kW
Hyötysuhde 78 %
Nimellisteho 5 kW
Hormiliitos päältä tai takaa
Savukanavaliitäntä Ø 150 mm
Savukaasujen ka. lämpötila 300 °C
CO-partikkelit 13%:ssa O2 0,05%
Energialuokka A+
Suojaetäisyys tulenarkaan materiaaliiin taakse 100, sivuille 415mm

Peltinen tai kirkkaaksi karkaistusta lasista valmistettu eduslaatta suojaa lattiaa ja viimeistelee kokonaisuuden.

Powerstone-lämpömakasiini on erittäin hyvin kuumuutta ja toistuvia lämpötilan vaihteluita kestävää oliviinikiveä. Lämpömakasiini ei näy takan ulkopuolelle vaan se on piilossa takan yläosassa ja pysyy lämpimänä pitkään.

Puhallin huolehtii lämmön leviämisestä nopeammin huonetilaan, jolloin lämpötila on tasaisempi. Puhallin on termostaattiohjattu eli se käynnistyy, kun sytytät tulen ja pysähtyy tulen sammuttua. Helppo asentaa myös jälkikäteen.

Palamisilmaliitäntä. Hyvä ilmankierto takaa tehokkaan palamisen. Viileää huoneilmaa imetään alakautta – punaiset nuolet – takkaan, jossa se lämpiää ja nousee ylöspäin. Jo muutaman minuutin kuluttua lämmintä ilmaa alkaa virrata huoneeseen.

Takan etupuolella olevalla säätimellä säädetään palamisilman – siniset nuolet – määrää ja siten tulen voimakkuutta. Palamisilma kuumenee erittäin korkeaan lämpötilaan.

Takan takaosassa on lisäkanavajärjestelmä esilämmitettyä palamisilmaa varten – vihreät nuolet. Järjestelmän nimi on Clean Burning ja se aktivoituu, kun etupuolella olevaa paloilmasäädintä käytetään. Takka polttaa puut tehokkaasti ja pitkään varmistaen erittäin alhaiset savukaasujen hiukkaspitoisuudet.