Ale!

Contura 26T korkea

3 270,00  2 779,00 

Contura 26T, korkea: Nauti lämmöstä ja näe tuli jokaisesta suunnasta.

Takan voi sijoittaa joko suoralle seinälle tai nurkkaan.

 €
Ota yhteyttä

Kuvaus

Tämä korkea malli tuo massiivisen vuolukiviverhoilun ansiosta reilusti lämpöä taloon. Suuret lasit mahdollistavan tulinäkyvyyden kolmelta suunnalta. Luukun väriksi voi valita joko mustan tai harmaan.

Lisävarusteet

26T korkea-malliin saa lisävarusteena palamisilmaliitännän, jonka avulla palamisilma voidaan tuoda joko lattian tai seinän läpi. Lämmönvaraavuutta voi tehostaa lisävarusteena saatavalla 120 kg painavalla powerstone-lämpömakasiinilla, johon lämpö varastoituu tehokkaasti.

Joskus on tarpeen saada lämpö leviämään huonetilaan tasaisemmin. Tähän auttaa puhallin. Lasinen tai teräksinen eduslaatta täydentää kokonaisuuden.

Takan saa myös matalana mallina.

Tekniset tiedot:

Mitat (LxSxK) 582 x 462 x 1622 mm
Lämmitysala 150 m²
Suurin halkojen pituus 40 cm
Paino 470 kg
Värivaihtoehdot vuolukivi, luukku: harmaa tai musta
Teho 3-9 kW
Hyötysuhde 79 %
Nimellisteho 5 kW
Hormiliitos päältä tai takaa
Savukanavaliitäntä Ø 150 mm
Savukaasujen ka. lämpötila 300 °C
CO-partikkelit 13%:ssa O2
Energialuokka A
Suojaetäisyys tulenarkaan materiaaliin taakse 100 mm, sivuille 600mm

Peltinen tai kirkkaaksi karkaistusta lasista valmistettu eduslaatta suojaa lattiaa ja viimeistelee kokonaisuuden.

Powerstone-lämpömakasiini on erittäin hyvin kuumuutta ja toistuvia lämpötilan vaihteluita kestävää oliviinikiveä. Lämpömakasiini ei näy takan ulkopuolelle vaan se on piilossa takan yläosassa ja pysyy lämpimänä pitkään.

Puhallin huolehtii lämmön leviämisestä nopeammin huonetilaan, jolloin lämpötila on tasaisempi. Puhallin on termostaattiohjattu eli se käynnistyy, kun sytytät tulen ja pysähtyy tulen sammuttua. Helppo asentaa myös jälkikäteen.

Palamisilmaliitäntä. Hyvä ilmankierto takaa tehokkaan palamisen. Viileää huoneilmaa imetään alakautta – punaiset nuolet – takkaan, jossa se lämpiää ja nousee ylöspäin. Jo muutaman minuutin kuluttua lämmintä ilmaa alkaa virrata huoneeseen.

Takan etupuolella olevalla säätimellä säädetään palamisilman – siniset nuolet – määrää ja siten tulen voimakkuutta. Palamisilma kuumenee erittäin korkeaan lämpötilaan.

Takan takaosassa on lisäkanavajärjestelmä esilämmitettyä palamisilmaa varten – vihreät nuolet. Järjestelmän nimi on Clean Burning ja se aktivoituu, kun etupuolella olevaa paloilmasäädintä käytetään. Takka polttaa puut tehokkaasti ja pitkään varmistaen erittäin alhaiset savukaasujen hiukkaspitoisuudet.