Ale!

Contura 26K korkea

3 750,00  3 187,00 

Contura 26K korkea on tehokkaasti lämmittävä, soma kaakelitakka. Suurten kaarevien lasien ansiosta tulesta voi nauttia monesta suunnasta.

Takan voi sijoittaa joko suoralle seinälle tai nurkkaan.

 €
Ota yhteyttä

Kuvaus

Korkea Contura 26K lämmittää suurenkin tilan. Suurten lasien ansiosta tuli näkyy joka suunnasta. Itse takka vie vain vähän tilaa, mutta luo tunnelmaa kuin isompikin kaakeliuuni.

Takka on verhoiltu valkoisilla kaakeleilla. Luukun väriksi voi valita joko mustan tai harmaan.

Keveytensä ansiosta takan voi asentaa lattialle ilman perustan vahvistamista, joten voit asentaa sen helposti myös taloon, jossa tulisijaa ei aiemmin ole ollut.

Lisävarusteet

Korkeaan 26K-malliin saa lisävarusteena palamisilmaliitännän, jonka avulla palamisilma voidaan tuoda joko lattian tai seinän läpi. Lämmönvaraavuutta voi tehostaa lisävarusteena saatavalla 120 kg painavalla powerstone-lämpömakasiinilla, johon lämpö varastoituu tehokkaasti.

Joskus on tarpeen saada lämpö leviämään huonetilaan tasaisemmin. Tähän auttaa puhallin. Lasinen tai teräksinen eduslaatta täydentää kokonaisuuden.

Takan saa myös matalana mallina.

Tekniset tiedot:

Mitat (LxSxK) 582 x 462 x 1622 mm
Lämmitysala jopa 150 m²
Suurin halkojen pituus 40 cm
Paino 360 kg
Värivaihtoehdot kiiltävä valkoinen, matta beige
Teho 3-9 kW
Hyötysuhde 79 %
Nimellisteho 5 kW
Hormiliitos päältä tai takaa
Savukanavaliitäntä Ø 150 mm
Savukaasujen ka. lämpötila 280 °C
CO-partikkelit 13%:ssa O2
Energialuokka A
Suojaetäisyys tulenarkaan materiaaliin taakse 100 mm, sivuille 600mm

Peltinen tai kirkkaaksi karkaistusta lasista valmistettu eduslaatta suojaa lattiaa ja viimeistelee kokonaisuuden.

Powerstone-lämpömakasiini on erittäin hyvin kuumuutta ja toistuvia lämpötilan vaihteluita kestävää oliviinikiveä. Lämpömakasiini ei näy takan ulkopuolelle vaan se on piilossa takan yläosassa ja pysyy lämpimänä pitkään.

Puhallin huolehtii lämmön leviämisestä nopeammin huonetilaan, jolloin lämpötila on tasaisempi. Puhallin on termostaattiohjattu eli se käynnistyy, kun sytytät tulen ja pysähtyy tulen sammuttua. Helppo asentaa myös jälkikäteen.

Palamisilmaliitäntä. Hyvä ilmankierto takaa tehokkaan palamisen. Viileää huoneilmaa imetään alakautta – punaiset nuolet – takkaan, jossa se lämpiää ja nousee ylöspäin. Jo muutaman minuutin kuluttua lämmintä ilmaa alkaa virrata huoneeseen.

Takan etupuolella olevalla säätimellä säädetään palamisilman – siniset nuolet – määrää ja siten tulen voimakkuutta. Palamisilma kuumenee erittäin korkeaan lämpötilaan.

Takan takaosassa on lisäkanavajärjestelmä esilämmitettyä palamisilmaa varten – vihreät nuolet. Järjestelmän nimi on Clean Burning ja se aktivoituu, kun etupuolella olevaa paloilmasäädintä käytetään. Takka polttaa puut tehokkaasti ja pitkään varmistaen erittäin alhaiset savukaasujen hiukkaspitoisuudet.