Näytetään kaikki 7 tulosta

Näytetään kaikki 7 tulosta

Mihin huoneeseen takka on tulossa?

Tulisija sopii melkein mihin tahansa kodin tilaan. Varaava takka tai kevyempi kiertoilmatakka olohuoneessa lämpöä ja tunnelmaa tuomassa, keittiössä takkauuni kokin apuna, kevyttakka makuuhuoneessa tuomassa ylellisyyden tuntua. Takka voi olla myös jakamassa tilaa keittiön tai ruokailutilan ja olohuoneen välissä, se voi olla askarteluhuoneessa, takkahuoneessa, työhuoneessa… Mökillä kiertoilmatakka tuo nopeasti lämmön ja kakkoskodissa varaava takka pitää lämmön pitkään tasaisena.

Tulisija myös ulos

Ehkä hieman yllättävästikin takan voi sijoittaa myös ulos. Jos sinulla on katettu ja lasitettu terassi, huvimaja tai kesäolohuone, sinne voi mainiosti asentaa kevyttakan tai kamiinan lämpöä tuomaan ja näin pitkittää käyttökautta. Kerro tulisijaa valitessasi myyjälle takan sijoituspaikka, niin hän opastaa valinnassa. Ulkotiloihin ei kannata valurautaista takkaa valita ruostumisen takia.

Tulisijan valinta

Takan valintaa voi verrata vaatteen tai vaikka auton ostoon: kaikki lähtee käyttötarkoituksesta. Pysähdy ensin miettimään, mihin tulisijaasi haluat käyttää. Lämmönlähteeksi vai tunnelman tuojaksi, lämmityskulujen pienentämiseen, turvaksi sähkökatkojen varalle, ruoanlaittoon, sisustuselementiksi? Kaikkiin noihin?

Jokaisesta takkatyypistä löytyy tyylejä ja malleja laidasta laitaan. Ehkä vaikeinta onkin valita mikä miellyttää omaa silmää eniten. Sama takka voi yhdessä ympäristössä olla huomaamaton ja minimalistinen, ja solahtaa sisään sisustukseen, kun taas toisessa ympäristössä se on raflaava katseenvangitsija. Sinun valintasi.

Monia takkoja voi muokata mieleisekseen jo ostohetkellä. Toisin sanoen voit valita monista vaihtoehdoista esimerkiksi pinnoitteen, värin tai luukkutyypin, jolloin takan ulkonäkö muuttuu oleellisesti. Suodattimia käyttämällä voit rajata hakutuloksiasi pienemmäksi. Apua valintaan saat oppaastamme, joka kysyy sinulta tarvittavat kysymykset ja antaa tueksi taustatietoa.

Valikoimissamme mm. näiden valmistajien tuotteet

Contura
Tulikivi
Linnatuli
Jøtul
Jalotakka
Städler
La Nordica
Thermorossi

Nettitakka on Jalotakka Oy:n takkoihin keskittyvä verkkokauppa. Kivijalkamyymälämme löytyvät kolmelta paikkakunnalta: Kotka, Lahti ja Kouvola.