Näytetään kaikki 3 tulosta

Näytetään kaikki 3 tulosta

Pidä huolta turvallisuudesta saunassakin

Sauna on suomalaisille rakas paikka ja niitä löytyy kaikkialta. Huoneistosaunoissa käytetään yleisimmin sähkökiukaita kun taas pihasaunoissa puulämmitteisiä kiukaita. Molemmilla kiuastyypeillä on omat suojaetäisyytensä, joita tulee noudattaa. Puulämmitteisen kiukaan suojaetäisyys palavasta materiaalista on aina suurempi kuin sähkökiukaan ja riippuu myös kiukaan mallista ja iästä. Vanhoilla ja suurilla kiukailla se on yleensä enemmän kuin uusilla, pienillä ja nykyaikaisilla kiukailla.

Hyvä nyrkkisääntö on, että kiukaan ja palavan materiaalin kuten lauteiden välille on jäätävä puoli metriä vapaata tilaa. Suojaetäisyydet määrittävä CE-merkki tuli pakolliseksi vasta vuonna 2008, joten periaatteessa kaikissa sitä ennen asennetuissa kiukaissa saattaa olla riittämätön suojaetäisyys.

Seinien palosuojien lisäksi verkkokaupastamme voi hankkia löylyjen kestoaikaa pidentävän kivikorin tai piippuvesisäiliön. Molemmat hyödyntävät hormin lämpöä.

Nettitakka on Jalotakka Oy:n tulisijoihin keskittyvä verkkokauppa. Kivijalkamyymälämme löytyvät kolmelta paikkakunnalta: Kotka, Lahti ja Kouvola.