Näytetään kaikki 8 tulosta

Näytetään kaikki 8 tulosta

Ilman savupiippua ei takka toimi

Puulämmitteinen tulisija tarvitsee aina hormin. Hormi voi olla joko perinteinen savuhormi tai uudentyyppinen ilmakanavahormi, jossa savuhormi ja korvausilman saanti yhdistyvät. Tärkeää on, että jokaiseen takkaan, kiukaaseen, puuhellaan tai takkauuniin valitaan juuri oikeankokoinen hormi.

Hormikokoja on viisi halkaisijaltaan 125-250 mm. Jos ostat hormin tulisijan kanssa suoraan verkkokaupastamme, on esivalinnat jo tehty  valmiiksi ja voit olla varma, että hormi sopii täydellisesti valitsemaasi takkaan. Valintaohjeistamme löytyy lisätietoja. Voit aina kysyä lisätietoja ja apua myös chatin kautta, viestillä tai puhelimitse.

Nykyaikaiset JT-teräshormit valmistetaan tehtaallamme Kotkassa, mikä mahdollistaa nopeat toimitukset ja räätälöinnit kohteen mukaan. Tuotteemme ovat CE-merkittyjä, mikä merkitsee sitä, että VTT on ne testannut ja hyväksi havainnut. Vuonna 2008 pakolliseksi tullut CE-merkki takaa, että tuote täyttää EU-standardin vaatimukset. Tuotteemme täyttivät ko. vaatimukset jo ennen sitä.

Menneisiin vuosikymmeniin verrattuna uutta on se, että savuhormia käytetään nykyisissä kaksikerroksisissa olohuoneissa sisustuselementtinä. Hormia ei enää piiloteta takan taakse vaan se voi myös jäädä näkyville. Tällöin hormin väri ja pinnoite näyttelee tärkeää osaa. Voit valita erilaisten metallipinnoitteiden lisäksi käytännössä minkä värin tahansa hormisi pintaan mukailemaan tai täydentämään sisustustasi.

Hormitoimitus sisältää kaikki tarpeelliset osat ja on täysin asennusvalmis.

Nettitakka on Jalotakka Oy:n tulisijoihin ja hormeihin keskittyvä verkkokauppa. Kivijalkamyymälämme löytyvät kolmelta paikkakunnalta: Kotka, Lahti ja Kouvola.