Jalotakan JT-pellityssarjat katoilla

Laadukas pellityssarja suojaa hormin ja kruunaa katon

Jalotakan laadukkaat ja tiiviit JT-pellityssarjat kuuluvat Suomessa myytävien pellityssarjojen parhaimmistoon. Ne sopivat useimpiin valmishormeihin, kaikille kattomateriaaleille ja kaikille kattokaltevuuksille.

Tuotteita kehitettäessä fokus on ollut laadun ja tyylikkään ulkonäön lisäksi erityisesti asentajan työn helpottamisessa. Tämä tarkoittaa monia nokkelia yksityiskohtia ja toimivuuden kannalta loppuun asti mietittyjä ratkaisuja rakenteessa. Tuotteet valmistetaan 0,6 mm Zn/polttomaalatusta teräksestä Suomessa Kotkan tehtaallamme. Toimintamme perustuu ISO-laatu- ja ympäristöjärjestelmien SFS-EN ISO 9001:2015 ja ISO 14001:2015.

Monta hyvää syytä valita JT-pellityssarja

  • Tuotteet räätälöidään täysin sijoituspaikan mukaan, joten ei tarvitse tyytyä pellityksiin, jotka ”käy joka katolle”. Asennuksen yhteydessä katolla ei peltiä tarvitse leikellä.
  • Pellityssarjat voidaan valmistaa jo ennen hormin tekoa ja asentaa saman tien, kun hormi valmistuu. Näin varmistetaan rakenteiden kuivana pysyminen.
  • Nuohoojakin on otettu suunnittelussa huomioon. Sadehattu irtoaa helposti eikä pääse putoamaan katolta. Huoltotaso lisää turvallisuutta ja toimii samalla lumiesteenä.
  • Pellityksen rakenne estää veden ja kosteuden pääsyn talon rakenteisiin.
  • Myös rakennuksen tuleva painuminen on otettu huomioon. Pellitys mukautuu kattorakenteiden liikkumiseen.
  • Asennuksen työvaiheet katolla on minimoitu, joten ajansäästö on huomattavaa. Myös talvella asentaminen on perinteisiä menetelmiä huomattavasti helpompaa.
  • Toimitukseen kuuluu kaikki asennuksessa tarvittavat osat. Tarvittaessa myös yhden 1200 mm aluspellin lisäksi jatkopala.
JT-pellityssarjan rakenne

Näistä löytyy sopiva pellityssarja kaikille 1-3-kanavaisille teräs- ja harkkohormeille

Peruspellityssarja

Tarkoitettu yksihormiselle harkko- tai teräspiipulle. Hormin sisäputken halkaisija 120 – 250 mm, harkkokoko voi vaihdella 320 x 320 ja 400 x 400 mm välillä.

Perinnepellityssarja

Tarkoitettu yksi-kaksihormiselle harkko- tai teräspiipulle. Hormin sisäputken halkaisija 120 – 200 mm, harkkokoko voi vaihdella 320 – 820 mm sisällä.

Pyöreän teräshormin pellityssarja

Tarkoitettu JT-teräshormille. Hormin sisäputken halkaisija 125 – 250 mm. Ulkohalkaisija voi vaihdella 230 – 380 mm välillä.

Tandempellityssarja

Tarkoitettu kaksihormiselle piipulle. Hormin suunta voi olla joko pitkittäin tai poikittain katon harjaan nähden. Hormin sisäputken halkaisija 120 – 200 mm, harkkokoko voi vaihdella 320 – 820 mm välillä.

Triplapellityssarja

Tarkoitettu kolmihormiselle piipulle. Hormin suunta voi olla joko pitkittäin tai poikittain katon harjaan nähden. Hormin sisäputken halkaisija  on 120 – 160 mm, harkkokoko voi vaihdella 320 – 860 mm välillä.

Miten valita oikea pellityssarja

Lataa tästä selkeä pikaopas

Tarvitsetko lisätietoja?

Kysy chatillä, sähköpostilla tai soita puh. 010 2394 770.