Jalotakka Oy

Jalotakka on kotkalainen perheyritys, jonka perustivat veljekset Antti ja Mikko Muurinen vuonna 1984. Liikeideana on alusta asti ollut valmistaa tuotteita, jotka on tehty laadukkaista raaka-aineista suomalaisiin oloihin. Tuotteidemme laadukkuus ja turvallisuus on meille kunnia-asia. Lisäksi haluamme niiden olevan moneen tilanteeseen mukautuvia sekä helppoja käyttää ja asentaa. Jalotakan tehdas sijaitsee Kotkassa pääkonttorin ja myymälän yhteydessä. Toimintamme perustuu ISO-laatu- ja -ympäristöjärjestelmiin SFS-EN ISO 9001:2015 ja ISO 14001:2015.

Takkahormit ja takat ovat kuuluneet tuotevalikoimaamme yrityksen perustamisesta lähtien. Olemme myyneet tuotteitamme jo vuosia myös verkkokaupan kautta. Nettitakka-verkkokauppa on perustettu palvelemaan erityisesti tulisijaa ja hormia tarvitsevia asiakkaita – ostit ne sitten yhdessä tai erikseen. Valintaketju varmistaa, että takka ja hormi sopivat varmasti yhteen. Yhtään tilausta ei koskaan toimiteta ”sokkona” vaan varmistamme aina asiakkaan kanssa, että kaikki valitut tuotteet todella täyttävät toiveet ja sopivat yhteen.

Pyrimme tuomaan lämpöä ja tunnelmaa asiakkaidemme koteihin ja pihapiireihin, ja siksi valikoimamme kattaa myös grilli- ja pihatuotteet. Ne löytyvät osoitteesta kauppa.jalotakka.fi.