Perustoimituksessa kaikki tarvittava

Sekä JT-teräshormin että JT-ilmakanavahormin perustoimitus sisältää aina piirroksessa luetellut komponentit kuten välipohjaan tuleva lisäeriste, höyrynsulku ja aluskatteen tuki. Myös nykyisin pakollinen savupelti kuuluu perustoimitukseen.  Se voi sijaita myös tulisijassa.

Toimitettava kokonaisuus on täysin asennusvalmis. Hinnoittelu perustuu metrihintaan. Lisätarvikkeita voivat olla esim. pinnoitus tai alaliitoskappale. Vesikaton pellityssarja on lisävaruste, joka valmistetaan räätälöidysti aina kohteen mukaan.

Pannattoman JT-teräshormin perustoimitus sisältää muutoin samat komponentit kuin perus­toimitus, mutta sisätiloissa hormien ulkokuorien liitoksissa ei käytetä kiinnityspantaa. Ulkokuoressa ei myöskään ole pantauria, joten hormi on kauttaaltaan sileä. Välikaton jälkeen asennus jatkuu normaalilla tavalla pantojen kanssa. Pannattomaan hormiin käyvät samat lisätarvikkeet kuin pannalliseenkin.

Tyypillinen tilanne, jossa pannatonta hormia käytetään, näkyy viereisessä kuvassa. Oleskelutila on kahden kerroksen korkuinen, jolloin näkyvästä hormin osasta tulee korkea. Pinnoituksen ja värin valinnalla hormia voi joko häivyttää näkyvistä tai korostaa sisustuselementtinä.

Puolieristettyä hormia on saatavissa vain koossa JT 150, koska sitä käytetään yleisimmin kamiinan tai pienen kiertoilmatakan kanssa. Halkaisijaltaan 235 mm hormi lähtee tulisijan päältä ja vaihtuu 400 mm ennen välikattoa täysin eristetyksi halkaisijaltaan 280 mm hormiksi. Tämän kasvatusosan pitää olla huonetilassa. Puolieristetyn teräshormin suojaetäisyys palavaan materiaaliin on 70 mm.